Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθιμοτυπική συνάντηση

Εθιμοτυπική συνάντηση
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 - 01:38

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Γιάννη Νικολάκη στο Καραϊσκάκη.

Εξάλλου, ο κόουτς των Κυπελλούχων ήταν ο μόνος από τους ομολόγους του των «ερυθρόλευκων» τμημάτων που δεν είχε συναντηθεί έως τώρα με τον νέο επικεφαλής του Συνδέσμου.

Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά από δύο εβδομάδες, αφού, όπως προέκυψε από τη συνομιλία, το μπάτζετ (και κατ' επέκταση το ρόστερ και οι στόχοι της ομάδας) δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Συνεπώς, όλα παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, παρότι ο Νικολάκης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάκης Κανέλλος, την ίδια ώρα που ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Ανδρέας Φράγκος.

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»

Από τα σύννεφα έπεσε ο Μπόρα Πέτροβιτς όταν έμαθε ότι κάτι τελείως προσωπικό που έγραψε στο Facebook εξελήφθη ως… απειλή κατά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Χαποέλ Κφαρ Σαμπά, Σαγκί Μπαράμ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Challenge Cup Ανδρών.