Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011 - 22:35

Μυστικό ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο μάνατζερ του Ρολάντο Ντεσπέιν για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» της Πέμπτης.

Ο Πάολο Μποντζιόρνο είχε κάνει πρόταση στους παράγοντες της πειραϊκής ομάδας να φιλοξενηθούν από τον ίδιο στη χώρα του, αλλά η έντονη επιθυμία του 25χρονου ακραίου να παραμείνει στην Ελλάδα έστειλαν την Τετάρτη το… βουνό στον Μωάμεθ.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ Παντελή Ταρνατόρο προέκυψε διαφορά της τάξης των 15.000 ευρώ, η οποία παλιότερα ενδεχομένως να μην ήταν εμπόδιο, ωστόσο τώρα μπορεί να αποτελέσει αγεφύρωτο χάσμα.

Ο Μποντζιόρνο υποστηρίζει ότι ο Ντεσπέιν έχει προτάσεις που αγγίζουν τις 200-250.000 ευρώ, όμως ο Ρόλι πρώτα θέλει να εξαντλήσει την πιθανότητα να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η επιθυμία του, η ομάδα του Πειραιά, εκτός των δύο ξένων ακραίων που ψάχνει(εφόσον πουληθεί ο Φράγκος), θα αναζητήσει και μία τρίτη, φθηνότερη λύση (εκτός του Κοκκινάκη και του Σωτηρίου, από τον οποίο αναμένεται απάντηση στην πρόταση που του έγινε), για τους τρεις μήνες που θα στερηθούν τον Κουβανό.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να τον… επανεντάξει νωρίτερα από τον Ιανουάριο, όταν λήγει η τιμωρία του από τη Διεθνή Ομοσπονδία (FIVB).

Εξάλλου, στην ομάδα του Πειραιά έχει προταθεί ακόμη ο Σέρβος ακραίος Μίλος Στόικοβιτς, ενώ εξετάζεται και ο Ισπανός διαγώνιος Χουάν Κάρλος Μπαρτσάλα.

Διαβάστε επίσης

«Λατίνος» ο Φράγκος

«Λατίνος» ο Φράγκος

Η ιταλική Λατίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου ακραίου του Ολυμπιακού Ανδρέα Φράγκου για δύο χρόνια.

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»

«Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»

Από τα σύννεφα έπεσε ο Μπόρα Πέτροβιτς όταν έμαθε ότι κάτι τελείως προσωπικό που έγραψε στο Facebook εξελήφθη ως… απειλή κατά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Ένας φεύγει, ένας έρχεται

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάκης Κανέλλος, την ίδια ώρα που ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Ανδρέας Φράγκος.