Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λατίνος» ο Φράγκος

«Λατίνος» ο Φράγκος
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011 - 01:37

Την απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου ανακοίνωσε η Λατίνα. Η ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος έγραψε στο επίσημο σάιτ της: «Η ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο με έναν από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της Ελλάδας» παραθέτοντας ένα σύντομο βιογραφικό του νεαρού διεθνή.

«Ο 21 ετών ακραίος έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα, ενώ φέτος αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό Λιγκ εναντίον της Αυστρίας. Μεγάλωσε στον Πανελλήνιο και πέρυσι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ κατέκτησε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Μία μεταγραφή που κινδύνευσε να μην πραγματοποιηθεί, αφού ο Πανελλήνιος απαιτούσε 60.000 για να τον αφήσει ελεύθερο. Στο τέλος κάποιος ανώνυμα κατέβαλε το ποσό και επέτρεψε στο νεαρό Φράγκο να αποκτήσει εμπειρία στην πρωτεύουσα».


Σε δηλώσεις τους οι διοικούντες την ομάδα τονίζουν:

«Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν τον νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει ήδη δείξει τις ικανότητές του στην πατρίδα του. Ήδη συμμετέχει στην εθνική ομάδα και οι προπονητές του στηρίζουν πολλά επάνω του για το μέλλον της Ελλάδας. Προχωρήσαμε σε συμφωνία δυο ετών, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι στο πρωτάθλημα μας μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τώρα απομένει ένας κεντρικός για να ολοκληρώσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιας».

Διαβάστε επίσης

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν

Μικρή διαφορά με Ντεσπέιν

Μυστικό ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο μάνατζερ του Ρολάντο Ντεσπέιν για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.