Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη... πυργοδέσποινα»

«Ερυθρόλευκη... πυργοδέσποινα»
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 - 12:59

Τα ιταλικά της προβάρει η Εύα Χαντάβα, η οποία έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Τέρε Βερντιάνε, η οποία θα αγωνιστεί στην Α2 ως πρωταθλήτρια της Β1 κατηγορίας, και απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό της.

Η 20χρονη ακραία υπολογίζει να ταξιδέψει σύντομα στην πόλη του ιταλικού βορρά, αναλόγως των υποχρεώσεών της με την εθνική ομάδα.

«Σίγουρα θα χρειαστεί να πάω. Πρέπει να μάθω και το ακριβές πρόγραμμα της ομάδας και γι’ αυτό θα είμαι σε τηλεφωνική επαφή μαζί τους. Εξάλλου, η Εθνική έχει ακόμα υποχρεώσεις, άρα θα εξαρτηθεί και από αυτό»
επισήμανε στο gavros.gr η Χαντάβα.

Για τον Ολυμπιακό, η MVP του Κυπέλλου επισήμανε: «Σίγουρα νιώθω λύπη που φεύγω, γιατί είχα δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, αλλά το να παίξω στο εξωτερικό ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν. Εξάλλου, το ότι φεύγω δεν σημαίνει ότι αν επιστρέψω στην Ελλάδα δεν θα ανήκω στον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι μετά το Κύπελλο με τις «ερυθρόλευκες» θα βρεθεί σε μία «νεοφώτιστη» ομάδα στην Α2, η νεαρή διεθνής ξεκαθάρισε: «Θα συμμετάσχω σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και οι εμπειρίες που θα αποκομίσω θα είναι πολύτιμες. Η ιταλική Α2 είναι πολύ ανώτερη από την ελληνική Α1».

Οσο για τον νέο προορισμό της, την μεσαιωνική πόλη Φοντανελάτο, παραδέχθηκε ότι την αναζήτησε στο ίντερνετ: «Είναι πολύ κοντά στην Πάρμα, στην Τοσκάνη. Φαίνεται πολύ όμορφη».

Η Χαντάβα βρίσκεται στα Χανιά, όπου το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τη Σερβία (16:30), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Τελικά δεν θα είναι η μόνη «ερυθρόλευκη» στην Εθνική αφού από το βράδυ της Παρασκευής είναι στην Κρήτη και η κεντρική Αννα Καββαθά, που κλήθηκε εσπευσμένα να καλύψει το κενό της Μυλωνά.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει Χιμένες

Παίρνει Χιμένες

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον 21χρονο διεθνή διαγώνιο Ρόναλντ Χιμένες, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Τζούριτς.

«Λατίνος» ο Φράγκος

«Λατίνος» ο Φράγκος

Η ιταλική Λατίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου ακραίου του Ολυμπιακού Ανδρέα Φράγκου για δύο χρόνια.