Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 - 20:30

Εναν έμπειρο συνεργάτη θα έχει τη νέα σεζόν στο πλευρό του ο Γιάννης Καλμαζίδης, αφού ο Κυριάκος Καμπερίδης αποδέχθηκε την πρότασή των νταμπλούχων. Επί της ουσίας, τα τυπικά απομένουν για να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία και αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν ο 40χρονος τεχνικός έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αλεξάνδρας.

«Με τιμά η πρόταση να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καλμαζίδη και θέλω να δουλέψω τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και την αποδέχθηκα»
, διευκρίνισε στο gavros.gr ο Καμπερίδης.

Αν και γιος του προπονητή βόλεϊ, Γιώργου Καμπερίδη, ο 40χρονος τεχνικός ακολούθησε δική του πορεία, η οποία είναι εξίσου αξιοπρόσεχτη. Ξεκίνησε το 1996 από την εφηβική ομάδα του Ηρακλή, ενώ παράλληλα ήταν και βοηθός του Αλέκου Λεώνη στην ανδρική. Μάλιστα, διατέλεσε και για ένα φεγγάρι πρώτος προπονητής στο ανδρικό τμήμα του «Γηραιού», όταν απομακρύνθηκε ο Λεώνης.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης κάθισε ακόμη στον πάγκο του Ορφέα Ηλιούπολης, της κυπριακής Ανόρθωσης, ενώ διατέλεσε προπονητής στις γυναικείες ομάδες του Αίαντα Ευόσμου (ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου το 2002), της ΑΕ Βύρωνα, του Εαρινού και του Ολυμπιακού (στο ξεκίνημα της σεζόν του 2008-09), της ΑΕΚ.

Επίσης έχει να επιδείξει και… ένσημα και στο μπιτς βόλεϊ, καθώς υπήρξε συνεργάτης του Γερμανού Κριστόφ Ντίκμαν, ο οποίος καθοδηγεί την εθνική ομάδα των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Καμπερίδης

Στον Θρύλο ο Καμπερίδης

Με τον Κυριάκο Καμπερίδη θα συνεργάζεται από εδώ και πέρα ο προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Γιάννης Καλμαζίδης

«Καλό συμμάζεμα»

«Καλό συμμάζεμα»

Ανδρέας Ανδρεάδης και Σωτήρης Σωτηρίου μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για την ερχόμενη σεζόν, σε ό,τι αφορά την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.