Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον «ΓΑΥΡΟ» ο Κουζούνης

Στον «ΓΑΥΡΟ» ο Κουζούνης
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 - 03:50

Στον «ΓΑΥΡΟ» της Πέμπτης, 18 Αυγούστου, παραχώρησε συνέντευξη ο Παύλος Κουζούνης. Ο λίμπερο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ο οποίος έζησε και πανηγύρισε την κατάκτηση τριών τίτλων (πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ Ελλάδος) την προηγούμενη σεζόν, μίλησε για την επιτυχία των «ερυθρόλευκων» που έφερε ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Κουζούνης ήταν ένας από τους τρεις βολεϊμπολίστες (Ανδρεάδης και Σωτηρίου οι υπόλοιποι ) που βρέθηκαν στην πρώτη του Ολυμπιακού για την ερχόμενη περίοδο, μίλησε για τις πιθανότητες να επαναλάβουν οι «ερυθρόλευκοι» την επιτυχία τους, ισχυρίστηκε ότι δεν σκιάζεται για τα κενά που άφησε η φυγή των Δημήτρη Τζούριτς, Ανδρέα Φράγκου και Ρολάντο Ντεσπέιν και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ ξεχωριστός».

Διαβάστε επίσης

Ευχές για τον τίτλο

Ευχές για τον τίτλο

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών πριν φύγει για την Ιταλία η Εύα Χαντάβα.

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»

Ο 40χρονος Κυριάκος Καμπερίδης θα είναι βοηθός του Γιάννη Καλμαζίδη στο προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Στον Θρύλο ο Καμπερίδης

Στον Θρύλο ο Καμπερίδης

Με τον Κυριάκο Καμπερίδη θα συνεργάζεται από εδώ και πέρα ο προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Γιάννης Καλμαζίδης