Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λιβαθηνός με την ευχή του Τσικούρη

Λιβαθηνός με την ευχή του Τσικούρη
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 - 20:55

Την έγκριση του Γιώργου Τσικούρη έχουν από την Τετάρτη οι ιθύνοντες το ΤΑΑ Ολυμπιακός να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Γιαννη Λιβαθηνού.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, αν και ζήτησε επιπλέον εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία και ακτινογραφίες) από τον 34χρονο Πατρινό πασαδόρο, αποφάνθηκε από την πρώτη κιόλας εξέταση ότι μπορεί να ενισχύσει του νταμπλούχους τη νέα σεζόν.

Επί της ουσίας, η μεταγραφή του Λιβαθηνού στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή. Είναι επιθυμία, άλλωστε, του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη να έχει και έναν πιο έμπειρό πασαδόρο δίπλα στον ταλαντούχο Ντίμα Φιλίποφ για να τον κατευθύνει.

Διαβάστε επίσης

Ευχές για τον τίτλο

Ευχές για τον τίτλο

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών πριν φύγει για την Ιταλία η Εύα Χαντάβα.

«Πάντα ψηλά τον Θρύλο»

«Πάντα ψηλά τον Θρύλο»

Ο Παύλος Κουζούνης έδωσε συνέντευξη στον "ΓΑΥΡΟ" της Πέμπτης, 18 Αυγούστου, και μίλησε για την προηγούμενη ονειρική σεζόν και για τα τρόπαια που έρχονται.

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»

«Με τιμά η πρόταση του Θρύλου»

Ο 40χρονος Κυριάκος Καμπερίδης θα είναι βοηθός του Γιάννη Καλμαζίδη στο προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.