Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - 20:30

Στην Αθηνά Δηλαβέρη μπορεί να βασιστεί κάποιος για να φάει νόστιμη κρέπα και κορμό σοκολάτας. Όχι, δεν άνοιξε, τουλάχιστον εξ όσων είναι γνωστά, νέα κρεπερί στην ακτή στο Μικρολίμανο, αλλά το μαγαζί διατίθεται για ΓΑΥΡΟΥΣ, αφού στην Καλλιθέα (Θησέως 199) το κρατάει η ακραία και λίμπερο της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Αθηνά Δηλαβέρη!

Το μαγαζί είναι του συζύγου της, Νίκου Κωστακόπουλου και του συνέταιρού του, Κώστα Σερέτη, που και οι δύο είναι βολεϊμπολίστες και για αυτό το ονόμασαν centro blocco. Μάλιστα, υπάρχει και το σχετικό σάιτ, ενώ η Δηλαβέρη ζήτησε λίγη βοήθεια από φίλους για να κάνουν το διαφημιστικό σποτ, το οποίο έχει για κόνσεπτ έναν καναπέ σε μία αμμουδιά. Η Δηλαβέρη ζήτησε λίγη βοήθεια από φίλους, μεταξύ αυτών και τον λίμπερο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Παύλο Κουζούνη.

Συμμετέχουν, επίσης, οι Κατερίνα Νικολαΐδου, πρώην βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Ντίντα Νάστου, Μάνος Ξενάκης και Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Centro Blocco beach volley from Nikos Kostakopoulos on Vimeo.

Διαβάστε επίσης

Φιλική ισοπαλία

Φιλική ισοπαλία

Στο πέμπτο του φιλικό στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη και το αποτέλεσμα ήταν 2-2.

Νίκη με «πρώτη» Νοβότνι

Νίκη με «πρώτη» Νοβότνι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Κηφισιάς στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ρέντη, με τον Τσέχο ακραίο Μάρεκ Νοβότνι να κάνει ντεμπούτο.