Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική ισοπαλία

Φιλική ισοπαλία
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - 03:30

Ισόπαλος 2-2 (30-28, 25-27, 20-25, 25-20) με τον Άρη ήρθε ο Ολυμπιακός στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε πολλά πειράματα δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Στο βασικό σχήμα επέλεξε τον Φιλίπποφ στην πάσα τον Νοβότνι διαγώνιο, τους Πετρέα και Κοκκινάκη ακραίους, τους Ανδρεάδη και Κανέλλο κεντρικούς και τον Κουζούνη λίμπερο.

Στην διάρκεια του αγώνα χρησιμοποίησε τόσο τον Μάκη Κανέλλο όσο και τον Ανδρέα Ανδρεάδη στη διαγωνιο, τον Λιβαθηνό στην πασα, ενώ στο τέταρτο σετ χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς, όπως οι Παπαδόπουλος, Μάρκου και Φελερής. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ιωάννου και Σωτηρίου. Οι δύο ομάδες θα παίξουν εκ νέου το Σάββατο στις 16:30 και πάλι στο κλειστό του Ρέντη.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Κανέλλος 8, Πετρέας 6, Νοβότνι 14, Κοκκινάκης 14, Ανδρεάδης 15, Φιλίποφ/ Κουζούνης (λ. στα 2 πρώτα σετ 68%υποδ., ακραίος στο 3ο και 4ο 15 πόντοι), Λιβαθηνός, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Φελερής.

Αρης (Περσιανλής): Κυριακίδης 4, Τερζής, Μπαρούτοφ 21, Τακουρίδης 7, Κιόσης 10, Σαρικεϊσογλου 17/ Σάμαρτζιτς (λ. 83%), Στεφανίδης 2, Παλέντζας 2, Κυπριανός.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε Νοσέκοβα!

Ανακοίνωσε Νοσέκοβα!

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σλοβάκα ακραία, την οποία και ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου...

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!

Η Αθηνά Δηλαβέρη, νέο απόκτημα για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, φημίζεται για τον κορμό σοκολάτας που φτιάχνει.