Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομάδα που θα φέρνει νίκες»

«Ομάδα που θα φέρνει νίκες»
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 - 22:13

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Red On Air για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά και την ήττα που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Α1:

Για τα αίτια της ήττας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το διαιτητικό λάθος που έγινε στο τέλος. Ήταν καθοριστικό και άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Από την άλλη, δεν μπορούμε να στεκόμαστε μόνο σ’ αυτό το σημείο. Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε το πρώτο σετ και μετά το δεύτερο μισό χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και βάλαμε τον Εθνικό μέσα στο παιχνίδι, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και είμαστε μια νέα ομάδα σε σχέση με αυτή του Εθνικού που είναι πιο έμπειρη και μπόρεσε να μας κερδίσει. Κάναμε κάποια λάθη στο σέρβις, στην υποδοχή και στην επίθεση. Αυτά, όμως, είναι θέμα χρόνου να τα διορθώσουμε αφού είναι λίγες ημέρες που η ομάδα είναι πλήρης και θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα γίνεται καλύτερη».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν αλλά και τις προσωπικές του βλέψεις: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο με τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά αμφίρροπο και οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπήρχαν ανέκαθεν. Σε κάθε παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα μπαίνει για να κερδίζει και στο τέλος να στέφεται πρωταθλητής. Προσωπικά, θεωρώ ότι δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι όπως και όλα τα παιδιά. Μέσα από προσπάθεια και προπόνηση θα κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού χαρούμενο και ευτυχισμένο για να βλέπει μια ομάδα που να παίζει καλό βόλεϊ και να φέρνει νίκες».

Για το πως πήρε την απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό: «Ως τώρα ερχόμουν στο γήπεδο του Ολυμπιακού ως αντίπαλος. Ευχαριστώ τον κόσμο που με δέχθηκε γιατί είχα κάνει την περσινή παρένθεση. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν αυτό το συναίσθημα. Ήθελα πολύ να φορέσω αυτή τη φανέλα γιατί είναι ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μπορείς να κατακτήσεις τίτλους. Έχει και ένα κόσμο που ξέρει να σε ανεβάζει και να κάνει να παίζεις καλύτερα».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1: «Αν και δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς και ο Ηρακλής που με την προσθήκη του Ντεσπέιν από τον Ιανουάριο θα δυναμώσει αρκετά. Επίσης η Σύρος είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και με έχει εντυπωσιάσει ακόμα ο Παμβοχαϊκός».

Για την οικονομική κρίση στο βόλεϊ: «Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε ότι η οικονομική κρίση |στην Ελλάδα έχει επηρεάσει τον αθλητισμό και ειδικότερα το βόλεϊ. Τα συμβόλαια έχουν μειωθεί αρκετά και δεν μπορούμε να πάμε σε μεγάλα ονόματα σε ξένους παίκτες. Δεδομένων των οικονομικών του ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές καλές επιλογές στους ξένους και στους Έλληνες και δεν έχει πέσει αρκετά το επίπεδο σε σχέση με πέρυσι».

Για τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού: «Αν και είμαι λίγο καιρό στην ομάδα και με την παρουσία της αρκετές φορές στην προπόνηση δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει το τμήμα του βόλεϊ και οικονομικά και με τη στήριξη του κόσμου στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να πάμε καλά για να είμαστε εντάξει απέναντι τους και εκείνοι απέναντι σε εμάς και στο τέλος να πανηγυρίσουμε κι άλλες χαρές για τον Ολυμπιακό».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το «Red On Air» που με καλέσατε και την τιμή που μου κάνατε. Την επόμενη φορά ελπίζω να ξαναμιλήσουμε, έχοντας κατακτήσει και έναν τίτλο! Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα δει μια ομάδα που θα τους κάνει υπερήφανους και μέσα σε αυτή θα είμαι κι εγώ. Ελπίζω όλοι μαζί στο τέλος αγκαλιασμένοι να πανηγυρίσουμε για τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ

Άνετη νίκη για τον Θρύλο που σάρωσε με 3-0 τον ΠΑΟΚ και του... έμαθε ότι και στο βόλεϊ το Λιμάνι είναι βαθύ!

Ιδανική αρχή!

Ιδανική αρχή!

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ματς με το Μαρκόπουλο με 3-1 σετ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1...