Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκοψε πίτα η Ακαδημία Βόλεϊ

Έκοψε πίτα η Ακαδημία Βόλεϊ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 - 19:00

Δεκάδες παιδιά από την Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκλυσαν το απόγευμα της Κυριακής (29/1) την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στη μαρίνα Ζέας όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που μετά από πολύ καιρό τίθεται σε χρήση, για εκδήλωση του Ερασιτέχνη, η Λέσχη και ιδιαίτερα που φιλοξενούμε εδώ το μέλλον του συλλόγου στο βόλεϊ» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Γιάννης Παληός ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ακαδημίας Βόλεϊ και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Ο Ολυμπιακός είναι υπόθεση όλων μας. Ένα μεγάλο κομμάτι του Ολυμπιακού είναι τα παιδιά που γυμνάζονται στις ακαδημίες μας. Προσπαθούμε σε μία δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, που έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό, να προσφέρουμε ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον για τη σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών όπως ορίζει άλλωστε και το άρθρο 1 του καταστατικού ιδρύσεως του Ολυμπιακού.

Πρέπει να τονίσω την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης προκειμένου να παραμείνει ο Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο οποίο εκτός από τις πρώτες ομάδες καλλιεργούμε σε βάθος το άθλημα του βόλεϊ με την παρουσία των ομάδων υποδομής.

Για αυτό το λόγο πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Δήμαρχο του Ρέντη που διαθέτει το κλειστό για τις ανάγκες μας.
Εκ μέρους της Διοίκησης συγχαίρω τους εφόρους της Ακαδημίας, τον αρχιπροπονητή, Σπύρο Σαραντίτη και τους συνεργάτες του και εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ο επικεφαλής προπονητής, Σπύρος Σαραντίτης στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εφόρους για την καθημερινή τους συμπαράσταση, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό, τους προπονητές που δίνουν τον καλύτερό τους, τα παιδιά που πολλές φορές ξεπερνούν τον εαυτό τους για να είναι πρώτα και στο σχολείο και στις προπονήσεις και τη Διοίκηση του Ολυμπιακού η οποία έχει αγκαλιάσει τα τμήματα υποδομής από τα οποία ευελπιστούμε να ξεπηδήσουν και άλλοι αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις πρώτες ομάδες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Γιάννης Δαλέζιος, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Πολυκανδριώτης και οι έφοροι της Ακαδημίας Βόλεϊ, Σπύρος Καρράς, Μανώλης Τσιρογιάννης, Παναγιώτης Μπακιρτζόγλου και Στέφανος Λάζος.

Δείτε πλάνα από την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Πίστη για τη νίκη

Πίστη για τη νίκη

Δηλώσεις της Άννας Καββαθά και της Δήμητρας Γιακουμή μετά τη νίκη με 3-2 από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Κόβει πίτα η Ακαδημία βόλεϊ

Κόβει πίτα η Ακαδημία βόλεϊ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η Ακαδημία βόλεϊ του Ολυμπιακού, στην ιστορική Λέσχη στο Πασαλιμάνι (18:00).