Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραίος ως Θρύλος

Ωραίος ως Θρύλος
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012 - 23:45

Με 3-1 (30-28, 24-26, 25-19, 25-23) νίκησε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη και στο εκτός έδρας παιχνίδι, στις 9 Φεβρουαρίου, προκειμένου να μην πρέπει να παίξουν την πρόκριση στο «χρυσό σετ», το οποίο θα προκύψει με νίκη των Ισραηλινών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε πολύ καλή μέρα τους κεντρικούς της ομάδας, Ανδρέα Ανδρεάδη και Γιώργο Πετρέα, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στο μπλοκ, μάλιστα ο δεύτερος έκανε 7. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με σθένος, το τρίτο πιο εύκολα, αλλά στο τέταρτο βρέθηκε πίσω με 15-20 και ανένηψε, με... πρωτοπαλίκαρο τον Πετρέα, που πήρε τρεις συνεχόμενους πόντους.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν είχε στη διάθεσή του τον Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ και ο Ρονάλ Χιμένες ήταν σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να τον αλλάξει με τον Ιωάννου στο τέταρτο σετ.

Διαβάστε επίσης

Άνετο τρίποντο

Άνετο τρίποντο

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού πέρασε σαν σε προπόνηση από τα Βριλήσσια με 3-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Πίστη για τη νίκη

Πίστη για τη νίκη

Δηλώσεις της Άννας Καββαθά και της Δήμητρας Γιακουμή μετά τη νίκη με 3-2 από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.