Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλή εμφάνιση και πρόκριση»

«Καλή εμφάνιση και πρόκριση»
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 - 23:35

Η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία έκανε ένεση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και να αγωνιστεί στον νικηφόρο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ηρακλή Κηφισιάς (3-0), δήλωσε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε με την πρόκριση στην 4αδα της διοργάνωσης. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι κρατήσαμε την τακτική μας και πιέσαμε στο σερβίς. Αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν το Κύπελλο καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την Α1».

Η Μπιλιάνα Σίμανιτς από την πλευρά της επισήμανε: «Ο τρόπος που νικήσαμε ήταν ακριβώς ο ίδιος με τον αγώνα του πρωταθλήματος και οφείλεται στο πολύ καλό σερβίς τακτικής που έκανε στο τέλος του 3ου σετ η Σοφία (Κοσμά). Γενικότερα και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλά διαβασμένες για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ηρακλής Κηφισιάς. Εξουδετερώσαμε τα ατού τους και εκμεταλλευτήκαμε τα δικά μας όπλα. Προχωράμε βήμα βήμα και στις δύο διοργανώσεις. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό παρά μόνο να είμαστε υγιείς και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα των τραυματισμών».

Διαβάστε επίσης

Πρόστιμο στον Κουζούνη

Πρόστιμο στον Κουζούνη

Με πρόστιμο 50 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παύλος Κουζούνης για τη συμπεριφορά του μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

Θρυλέοντες στη Λαμία!

Θρυλέοντες στη Λαμία!

Ο Ολυμπιακός με σύνθεση ανάγκης γύρισε εις βάρος του 2-0 σετ και επικράτησε της Λαμίας με 3-2!

Εύκολα ο Ολυμπιακός

Εύκολα ο Ολυμπιακός

Περίπατο με τον Άρη έκανε ο Θρύλος, που κατάφερε να τον κερδίσει εύκολα με 3-0 σετ.

Ήττα στο Βραχάτι

Ήττα στο Βραχάτι

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ευκαιρία να περάσουν από το Βραχάτι, και αν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ, ηττήθηκαν με 3-2 από τον Παμβοχαϊκό.