Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρωμα Θρύλου στα βραβεία

Άρωμα Θρύλου στα βραβεία
Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012 - 02:39

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχε η εκδήλωση της ΕΣΑΠ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα Αρίων, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των κορυφαίων της περσινής σεζόν.

Από πλευράς Ολυμπιακού παρευρέθησαν ο έφορος του τμήματος Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης και οι Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Σωτήρης Σωτηρίου, Γιάννης Μάρκου, Γιάννης Λιβαθηνός, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Ιωάννου, Ρόναλ Χιμένες και Μάκης Κανέλλος.

Στις βραβεύσεις των «Προσώπων του 2011», ξεχώρισε αυτή του Δημήτρη Τζούριτς, που ψηφίστηκε αθλητής της περασμένης χρονιάς, στην οποία κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους με τη φανέλα του Θρύλου. Την τιμητική πλακέτα του παρέλαβε η αδελφή του και παίκτρια του Ολυμπιακού πέρσι, Ιβάνα Τζούριτς.

Ο ίδιος μέσω διαδικτύου έστειλε το δικό μήνυμα λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά στον κόσμο που με ψήφισε. Με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη χαρά και χαίρομαι γιατί ο κόσμος δείχνει έτσι ότι μπορεί και παρακολουθεί και τους αθλητές που παίζουν στο εξωτερικό...»

Στην εκδήλωση βρέθηκε η τέως ακραία της ομάδας του Πειραιά και Κυπελλούχος πέρσι στη Σάμο, Εύα Χαντάβα, που αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς και παρέλαβε το βραβείο της από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιάννη Στουραΐτη.

Η 21χρονη διεθνής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη γιατί μπόρεσα και ήρθα ώστε να παραλάβω το βραβείο μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με τίμησε αλλά και τις συναθλήτριες και τον προπονητή μου για την περσινή δύσκολη σεζόν γιατί δεν θα έφτανα εδώ. Θα αφιερώσω το βραβείο αυτό στα στηρίγματα που με βοήθησαν και με βοηθούν κι αυτοί είναι οι γονείς μου και οι δύο μου αδελφές».

Παράλληλα, άρωμα Ολυμπιακού είχαν και η βράβευση της Εθνικής Παίδων, αρχηγός της οποίας είναι ο ακραίος του Θρύλου Μενέλαος Κοκκινάκης αλλά και του Μάριου Γκιούρδα, που για πολλά χρόνια αποτέλεσε βασική μονάδα της ομάδας του Πειραιά και έλαβε τιμητική διάκριση.

Επίσης, βραβεύτηκαν ο Νίκος Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός) - προπονητής, ο Νώντας Γεροθόδωρος - διαιτητής, ο Δημήτρης Παλιόπορτας (Φοίνικας Σύρου) - παράγοντας, καθώς και ο αποχωρήσας δημοσιογράφος Γιώργος Ρουσάκης και ο Φρέντι Μπρουκς.

Δείτε τις δηλώσεις της Εύας Χαντάβα για την περσινή σεζόν, που επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνη της στον Θρύλο για τη φετινή χρονιά:

Διαβάστε επίσης

Ήττα από ΑΕΚ

Ήττα από ΑΕΚ

Την ήττα με 3-0 σετ από την ΑΕΚ εκτός έδρας γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.