Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι πολύ χαρούμενη»

«Είμαι πολύ χαρούμενη»
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012 - 16:40

Η Στέλλα Χριστοδούλου υπέγραψε για τρία συν ένα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε τα δικαιώματα της από τον Πανελλήνιο.

Σε δηλώσεις της στο olympiacos.org, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Θρύλο δεν έκρυψε την ικανοποίηση της που θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Είχες συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από την περασμένη εβδομάδα, το μόνο που έμενε ήταν η συμφωνία με τον Πανελλήνιο, η οποία επήλθε. Τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν μια τυπική διαδικασία ανάμεσα σε δύο συλλόγους. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω γι’ αυτή την ομάδα, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που με πίστεψαν και μετά την περσινή σεζόν, όπου ήμουν στην ομάδα με υποσχετική μου έδωσαν την ευκαιρία να μείνω για ακόμα τρία χρόνια στον Πειραιά».

Στην πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιακό κατέκτησες Κύπελλο με την ομάδα. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα την επόμενη χρονιά;

«Είναι μεγάλη χαρά για κάθε αθλήτρια να φέρνει έναν τίτλο σε ένα σύλλογο και πόσο μάλιστα στον Ολυμπιακό που έχει συνηθίσει να έχει μεγάλες επιτυχίες. Πιστεύω ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί, αλλά βέβαια είναι ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για στόχους και για κάποιο τίτλο του χρόνου, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και πάλι θα κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και την επόμενη χρονιά».

Εσύ προσωπικά τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο;


«Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε το 100% και όλη μας την ψυχή σε κάθε αγώνα. Έτσι είμαστε όλοι στον Ολυμπιακό, εγώ έτσι έχω μάθει και πιστεύω ότι και οι καινούργιες παίκτριες που θα έρθουν τώρα, θα μπουν πολύ εύκολα στο κλίμα της ομάδας και θα μάθουν να παίζουν για τον Ολυμπιακό. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους φέτος να έρχονται λίγο παραπάνω στο γήπεδο, γιατί πραγματικά το έχουμε και ανάγκη σαν ομάδα, αλλά και επειδή όλες οι αθλήτριες δίνουμε ό,τι μπορούμε με πολλές προπονήσεις και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Το «αντίο» του Κουζούνη

Το «αντίο» του Κουζούνη

Τους φίλους του Ολυμπιακού για την στήριξη που του παρείχαν ευχαρίστησε ο Παύλος Κουζούνης. Τι ευχήθηκε…

Διπλό χτύπημα!

Διπλό χτύπημα!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Ιβάνα Λούκοβιτς και ανανέωσε με τη Σοφία Κοσμά για ένα χρόνο.

Ανακοίνωσε Καζάζη

Ανακοίνωσε Καζάζη

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Θρύλο, δήλωσε ο νέος και επίσημα προπονητής, Δημήτρης Καζάζης…