Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλικ στις «ερυθρόλευκες»!

Κλικ στις «ερυθρόλευκες»!
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 - 19:53

Μερικές από τις ομορφότερες βολεϊμπολίστριες της Ελλάδας αγωνίστηκαν και εξακολουθούν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό θα φανεί μόνο μέσα από τις ψήφους.

Εδώ και αρκετές ημέρες τρέχει ο διαγωνισμός που διεξάγει η ιστοσελίδα www.greekvolley.com για την ανάδειξη της ωραιότερης παρουσίας του φιλέ για την περσινή περίοδο.

Ανάμεσα στις 16 υποψήφιες για τον τίτλο «Miss Volley 2012» από πλευράς Ολυμπιακού βρίσκονται η Αννα Καββαθά και η Σοφία Κοσμά, ενώ και η Εύα Χαντάβα μπορεί να θεωρείται «ερυθρόλευκη», αφού το δελτίο της είναι στον Ολυμπιακό.

Μέχρι τώρα το προβάδισμα έχουν η Αθηνά Παπαφωτίου της ΑΕΚ και η Κατερίνα Γιώτα του Ηρακλή Κηφισιάς, ωστόσο εφόσον ενεργοποιηθούν οι οπαδοί του Θρύλου, όχι ομορφότερη αλλά μέχρι και πρωθυπουργό βγάζουν!

Στις υποψήφιες περιλαμβάνονται και οι Αριστέα Γιακούμπ (Πανναξιακός), Γιώτα Γκιουζέλη (ΑΕΚ), Βάσια Καρατζοπούλου (Πανελλήνιος), Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφ.), Λία Λεωνιδάκη (Ηρακλής Θ.), Ξανθή Μυλωνά (Παναθηναϊκός), Ντίντα Νάστου (Πανιώνιος), Γιούλη Παρασκάκη (ΟΠΕΡ), Σιμπέλα Ρασίμη (Πανελλήνιος), Ελενα Χριστοδούλου (Παναθηναϊκός) και Θέλμα Χριστοφόρου (Πανελλήνιος). Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 25 Αυγούστου.

Την 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ένα μεγάλο μπιτς πάρτι στις εγκαταστάσεις του Καράβι Sports Club του Σχοινιά, στο περιθώριο του τουρνουά μπιτς βόλεϊ «King & Queen of the beach», στο οποίο θα δοθούν και πλούσια δώρα στη νικήτρια και τις συμμετέχουσες.

Περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ που διενεργεί τον διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΥΡΟΣ ο Γιορντάνοφ

ΓΑΥΡΟΣ ο Γιορντάνοφ

Ο Βούλγαρος διαγώνιος ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από τη διοίκηση του Ολυμπιακού...

Σάμπα ή καζαντζόκ

Σάμπα ή καζαντζόκ

Βραζιλία και Ρωσία θα διεκδικήσουν την Κυριακή το χρυσό μετάλλιο στο βόλεϊ Ανδρών.