Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ε ρε γλέντια!

Ε ρε γλέντια!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 - 01:48

Παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει... παρέλαση στο Ρέντη, απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών (17:00, Novasports 4, live gavros.gr).

Οι «ερυθρόλευκες» ετοιμάζονται, δηλαδή, το Σάββατο να δώσουν συνέχεια στον «πράσινο» εφιάλτη, που ξεκίνησε από το μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με το βόλεϊ Ανδρών, και πάλι στο Ρέντη.

Οι Κυπελλούχοι δεν έχουν χάσει ούτε σετ ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ ο «αιώνιος», με σύνολο αποτελούμενο από νεαρές Ελληνίδες, έχει ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει, με συγκομιδή μόλις έναν βαθμό.

Ο Τέλης Σωτήρχος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο ομόλογός του Σπύρος Χουντουμάδης έχει αμφίβολη την Ιχτιάρη. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Κουτσούλας - Μαρκατσάς.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν λίγο μετά τις 15:30.

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος ο Θρύλος

Ασταμάτητος ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για πλάκα εκτός έδρας με 3-0 σετ την Λαμία και πλέον είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague.