Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετα και ωραία ο Θρύλος

Άνετα και ωραία ο Θρύλος
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 - 02:15

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 (25-20, 25-18, 25-20) τη Νίκη Αιγινίου στο Ρέντη και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη τους πριν φύγουν για τη Βοσνία και το παιχνίδι με αντίπαλο τη Μλάντοστ για το Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την καλή τους επίθεση για να υποχρεώσουν τη νεοφώτιστη ομάδα σε δευτεραγωνιστικό ρόλο.

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε την ευκαιρία να κάνει ροτέισον, ξεκουράζοντας τον Χριστοφιδέλη και δίνοντας χρόνο και στους δύο πασαδόρους του, Μαρούλη και Φιλίποφ.

Ο Γιορντάνοφ ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, παρά το πρόβλημα τραυματισμου του (έχει μυϊκούς σπασμούς στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί).

Στα πρώτα δύο σετ οι Πειραιώτες έπαιρναν από την αρχή προβάδισμα που κρατούσαν μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ από τους φιλοξενούμενους, όπου προηγήθηκαν με 14-11. Τα σερβίς του Ποτότσνικ ωστόσο βοήθησαν τον Θρύλο να κάνει σερί 5-0 και στο τέλος να κάνει το 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Μαρούλης 2, Γιούρισιτς 5, Ποτότσνικ 12, Κοκκινάκης 13, Γιορντάνοφ 16, Σμαραγδής 5, Στεφάνου (λ. 82%)/ Παπαδόπουλος 1, Μάρκου, Φιλίποφ
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Γεωργόπουλος 6, Παπαδημητρίου 4, Μακ Λάχλιν 11, Γάτσης 5, Ντάμποβιτς 4, Ποτολίδης 5, Εφραιμίδης (λ. 63%)/ Γκορίδης 1, Παράσογλου, Γκεοργκίεφ 2.

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για τη Βοσνία

«Πετάει» για τη Βοσνία

Την Τρίτη το πρωί θα αναχωρήσει για τη Βοσνία ο Θρύλος προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μλάντοστ την επομένη.

Το απόλυτο πριν την ΑΕΚ

Το απόλυτο πριν την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Ρέντη τους Μακεδόνες Αξιού (15:30), μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τις «κιτρινόμαυρες».