Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο ντέρμπι

Το πρώτο ντέρμπι
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 - 01:12

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο ντέρμπι του στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (19:00, live streaming στο volleyball.gr).

Πρόκειται αναμφίβολα για το δυσκολότερο έως τώρα παιχνίδι για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες μετρούν 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές χωρίς να έχουν χάσει σετ.

«Το παιχνίδι είναι ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια» τόνισε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού η πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου.

«Αγωνιστικά έχουμε βρει το ρυθμό μας και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Απέναντι στην ΑΕΚ θα πρέπει να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τα λάθη, καθώς οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι μικρές και η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες» κατέληξε.

Οι Κυπελλούχοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι η ήττα στο Σούπερ Καπ της Ελασσόνας ήταν απλά μία κακή παρένθεση και να «χτυπήσουν» την εμπειρία των «κιτρινόμαυρων» με το ταλέντο τους.

Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει το 1-0 στις αναμετρήσεις με τον βασικό του αντίπαλο για τον τίτλο, αποτέλεσμα το οποίο υπολογίζεται και για τα πλέι οφ (οι ημιτελικοί και ο τελικός κρίνονται στις συνολικά τρεις νίκες).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Νικολόπουλος - Κομπούρας.

Διαβάστε επίσης

Άλωσε τον Έβρο!

Άλωσε τον Έβρο!

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-2 από την έδρα του Εθνικού και παρέμεινε αήττητος στην Α1 βόλεϊ ανδρών.