Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με δύο απουσίες στην Πολωνία

Με δύο απουσίες στην Πολωνία
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012 - 22:55

Το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Πολωνία, όπου μία ημέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει την AZS Metal-Fach Bialystok.

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Challenge Cup και εκτός αποστολής έμειναν η Ράντι Τένεβα και η Αννα Καβαθά.

Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Θρύλου θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν ώστε να είναι έτοιμες για τον αγώνα της Α1 βόλεϊ γυναικών με τον Ηρακλή Κηφισιάς τη Δευτέρα στο Ζηρίνειο.

Tη θέση τους στην αποστολή πήραν οι Μπουζουνιεράκη και Μπίλλια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος συμπεριέλαβε στην αποστολή τις εξής βολεϊμπολίστριες: Χριστοδούλου, Τέζα, Γιακουμή, Μπλάνκο, Μπίλια, Λούκοβιτς, Κοσμά, Κωνσταντίνου, Κονόμη και Μπουζουνιεράκη.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20:00) ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αλλά παίζει συνεχώς δύσκολα παιχνίδια και διαθέτει τρεις καλές ξένες βολεϊμπολίστριες.

Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα μας».

Διαβάστε επίσης

Τριάδα στους κορυφαίους

Τριάδα στους κορυφαίους

Γιούρισιτς, Χριστοφιδέλης και Στεφάνου συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία επτάδα της 8ης αγωνιστικής.

Ήθελαν πολύ τη νίκη

Ήθελαν πολύ τη νίκη

Οι «ερυθρόλευκες» Κοσμά, Χριστοδούλου και Κωνσταντίνου στην κάμερα του gavros.gr.