Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιο πολύ μας πείραξε η σημαία»

«Πιο πολύ μας πείραξε η σημαία»
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 - 02:27

Ως μέλος του ΔΣ του ΤΑΑ Ολυμπιακός, ο Λευτέρης Χρυσοφάκης βρέθηκε στη Βουλγαρία και μαζί με τον έτερο παράγοντα των «ερυθρόλευκων» στην αποστολή, Παντελή Ταρνατόρο και τον τιμ μάνατζερ Νίκο Μαντούβαλο ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας από τους οπαδούς της Λέφσκι και δήλωσαν στους αρμοδίους ότι αν δεν αποκατασταθεί, θα αποσυρθεί η ομάδα, εν γνώση των συνεπειών.

Ο παράγοντας του Θρύλου μίλησε στην κάμερα του gavros.gr για το περιστατικό:
«Όπως γινόταν το παιχνίδι και χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ανέβηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι να πάρουν τη σημαία. Κάναμε παρατήρηση στον κομισάριο, δυστυχώς, ναι, την κάψανε, και μετά άρχισαν να πετάνε αντικείμενα, καρέκλες, μπουκάλια. Αλλά αυτό με τη σημαία ήταν προσβλητικό για τη χώρα μας και μας είχε πειράξει έντονα, πιο πολύ από τα αντικείμενα που έπεφταν.

Ο παρατηρητής δεν μας άκουγε και πολύ, μέχρι που άρχισαν τα αντικείμενα και διακόπηκε το παιχνίδι. Βέβαια, είμαι δυσαρεστημένος γιατί έβλεπα την ομάδα ότι μπορούσε να περάσει εύκολα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε στο παρκέ και όχι έτσι, για 100-200 ανεγκέφαλους».

Διαβάστε επίσης

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Με χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο κλειστό του Μίλωνα.

MVP η Λούκοβιτς

MVP η Λούκοβιτς

Η Σέρβα διαγώνια του Θρύλου είναι η πρώτη φετινή MVP των «ερυθρόλευκων» μετά την ανατροπή στο Ζηρίνειο.