Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνέχεια στις νίκες»

«Συνέχεια στις νίκες»
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 - 18:10

Τον Ηρακλή στη Μίκρα αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού και έχει στόχο τη νίκη με την οποία θα συνεχίσει το σερί της. Το ματς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με τους παίκτες του Θρύλου να είναι έτοιμοι, όπως δήλωσε ο Καζάζης.

«Είμαστε σε μία σειρά αγώνων με συνεχόμενες μετακινήσεις. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μία γενικότερη ανασυγκρότηση», ανέφερε αρχικά ο κόουτς για να συνεχίσει.

«Είναι μια αναμέτρηση με τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι και με αρκετές ιδιαιτερότητες. Στο ρόστερ μας υπάρχουν αθλητές που αγωνίζονταν πέρυσι στον Ηρακλή και οι γηπεδούχοι έχουν βολεϊμπολίστες που πέρυσι έπαιζαν με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Θέλουμε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και με δύο νίκες επί του Ηρακλή και επί του ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα, να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας το 2012. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουμε ρυθμό και πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».

Διαβάστε επίσης

Διέλυσε τα Βριλήσσια

Διέλυσε τα Βριλήσσια

Τη νίκη με 3-0 σετ πήραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον αγώνα με αντίπαλο τα Βριλήσσια.

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Με χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο κλειστό του Μίλωνα.