Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eπιστροφή στις νίκες

Eπιστροφή στις νίκες
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 - 21:10

Μετά το στραβοπάτημα στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή την περασμένη εβδομάδα η νίκη είναι μονόδρομος για τον Θρύλο στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη (19:00, live στο gavros.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή την Παρασκευή στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague, αλλά παράλληλα να προετοιμαστούν για το καθοριστικό παιχνίδι της 3ης Δεκεμβρίου με τη Νολικο Μαασέικ στο Βέλγιο για το Champions League.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ξεκαθάρισε: «Πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και να κερδίζουμε. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας.

Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες στο πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί όχι στα λόγια αλλά με πράξεις».

Η παράδοση φέρνει Ολυμπιακό και ο Παμβοχαϊκό «ισόπαλους» 5-5 στις νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εντός έδρας 3-2 και έχουν επικρατήσει δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες για το Κύπελλο.

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα θα τεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα, ενώ στο ρόστερ του Παμβοχαϊκού βρίσκονται οι πρώην παίκτες του Θρύλου Κουζούνης, Καραγιάννης, Κανέλλος και Μάρκου.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Φραγκάκης, Ειρήνη Μουλά.

Διαβάστε επίσης

Ψυχωμένη νίκη

Ψυχωμένη νίκη

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό και επέστρεψε στις επιτυχίες και πάλι...

Αγωνία για δύο!

Αγωνία για δύο!

Οι Μίλαν Γιούρισιτς και Βασίλης Κουρνέτας τραυματίστηκαν κόντρα στον Παμβοχαϊκό και το Σάββατο θα εκτιμηθεί η κατάσταση τους.

Κομβικό με Νόλικο...

Κομβικό με Νόλικο...

Τα βλέμματα στον αγώνα του Champions League έχουν πλέον όλοι στην ομάδα του Ολυμπιακού.