Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξουμε για το 2-1»

«Θα παίξουμε για το 2-1»
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 - 19:29

Τον Παμβοχαϊκό αντιμετωπίζει στο Βραχάτι ο Θρύλος την Παρασκευή, στον τρίτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι δύο πρώτοι αγώνες που διεξήχθησαν στο Ρέντη είχαν διαφορετικό νικητή, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει τη σειρά σε 1-1. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση που δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου ματς και επειδή ο Θρύλος θέλει να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας, θα προσπαθήσει να φτάσει μόνο στη νίκη την Παρασκευή.

Εκεί στάθηκε με δηλώσεις του στο olympiacos.org ο Μενέλαος Κοκκινάκης. «Μετά την ήττα στον πρώτο τελικό ανασυνταχθήκαμε γρήγορα, δείξαμε χαρακτήρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας καταφέραμε να απαντήσουμε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που θα τον χαρακτηρίσω σταυροδρόμι, καθώς όποιος μείνει πίσω στο σκορ, τότε το Σάββατο θα είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είμαστε εμείς σε αυτή τη θέση. Αντιθέτως, βλέποντας τον κάθε τελικό ξεχωριστά, θα πάμε στο Βραχάτι ώστε να κάνουμε την Παρασκευή το 2-1», ήταν τα λόγια του, για να καταλήξει σχετικά με το πού θα κριθεί το τρίτο παιχνίδι.

«Έχουμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα. Όμως, όπως έδειξαν και οι δύο πρώτοι τελικοί, η εξέλιξη των αγώνων εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Όταν παίζουμε εμείς, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος μας».

Διαβάστε επίσης

Και αυτό δικό μας είναι!

Και αυτό δικό μας είναι!

Ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα του Παμβοχαϊκού, νικώντας 3-0 σετ και κάνοντας το 2-1 νίκες στην σειρά των τελικών.

«Δικό μας...»

«Δικό μας...»

Ο Γιορντάνοφ και ο Φιλίποφ θέλουν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στο βόλεϊ το Σάββατο.

Η απονομή σε βίντεο

Η απονομή σε βίντεο

Δείτε βίντεο από την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Ρέντη.