Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μένει μία νίκη»

«Μένει μία νίκη»
Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 - 13:51

Το πρώτο ματς από το δίπρακτο τελείωσε, αλλά ο Δημήτρης Καζάζης συνέχισε να βγάζει την ένταση ενός προπονητή που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της καριέρας του και περιμένει το ματς του Σαββάτου για να τα καταφέρει.

Όχι το ματς του Σαββάτου. Το Ματς του Σαββάτου. «Σπάσαμε την έδρα, αύριο (σ.σ. το Σάββατο) είναι ο πραγματικός τελικός. Μένει μία νίκη, προηγούμαστε και δεν τελειώσει τίποτα», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε στη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό το ματς μένει να πάρει η ομάδα του, για να αποδείξει την ανωτερότητά της εντός των συνόρων όλη τη φετινή περίοδο.

Πάντως, και ο τρίτος τελικός της Βόχας καλός ήταν. «Κάναμε ελάχιστα λάθη, χάσαμε κάποια σερβίς αδικαιολόγητα, αλλά ήμαστε καλύτεροι σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού: στο κομμάτι σερβίς-μπλοκ-άμυνα, ενώ και στο κομμάτι σερβίς-υποδοχή, αφού πιέσαμε πολύ τον Παμβοχαϊκό», συνέχισε ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός.

Σε ερώτηση για το τέλειο τακτικό κομμάτι της ομάδας του, ο Καζάζης κατέληξε: «Εχουμε παίκτες που μπορούν να αφομοιώνουν την οδηγία και να τη μετουσιώνουν σε πράξη στο γήπεδο. Η ποιότητα των παιδιών παίζει ρόλο και αυτό που κάνουν στην προπόνηση. Ακολουθούμε αυτά που λέμε. Αλλά έχουμε κι άλλα περιθώρια για να παίξουμε καλύτερα, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί».

Διαβάστε επίσης

Love me 3 times

Love me 3 times

Οι μπλούζες και το σύνθημα που ξεκίνησε ο σαρωτικός MVP όλων των θεσμών, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Κλικ από το τρεμπλ!

Κλικ από το τρεμπλ!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών τα σάρωσε όλα καθώς κατέκτησε και το πρωτάθλημα το Σάββατο στο Βραχάτι...

«Δικό μας...»

«Δικό μας...»

Ο Γιορντάνοφ και ο Φιλίποφ θέλουν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στο βόλεϊ το Σάββατο.

Και αυτό δικό μας είναι!

Και αυτό δικό μας είναι!

Ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα του Παμβοχαϊκού, νικώντας 3-0 σετ και κάνοντας το 2-1 νίκες στην σειρά των τελικών.