Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας στήριξε πολύ η διοίκηση»

«Μας στήριξε πολύ η διοίκηση»
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 - 00:24

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», σχολίασε την φετινή πορεία του Θρύλου και την κατάκτηση του τρεμπλ. Ο άσος των Πειραιωτών, αποκάλυψε ότι έχει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του, αλλά αν ο Ολυμπιακός του κάνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, τότε εννοείται ότι θα δώσει προτεραιότητα στον Θρύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων»:

Για τον Παμβοχαϊκό: «Ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα το έχει αποδείξει αυτό. Είναι πολύ καλό να υπάρχει μια ομάδα στην επαρχεία που μπορεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα, Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού και στους ανθρώπους του συλλόγου. Πιστεύω ότι είδαμε ωραία παιχνίδια στους τελικούς».

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά ταλαιπωρήθηκε η ομάδα από αρκετούς τραυματισμούς και υπήρχε πίεση, αλλά έχουμε καλούς και έμπειρους παίκτες που ανταποκρίθηκαν. Είχαμε δημιουργήσει από την αρχή της σεζόν μια καλή ομάδα, μας στήριξε η διοίκηση έτσι ώστε να σκεφτόμαστε μόνο το βόλεϊ και τίποτα εξωαγωνιστικό».

Για την ευρωπαϊκό πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είχε πριν δυο τρία χρόνια οικονομικά προβλήματα η διοίκηση του κυρίου Κουντούρη κάνει αγώνα για να βρει λεφτά και να κρατήσει ένα επίπεδο συνολικά στον Eρασιτέχνη. Είναι δύσκολο να είμαστε στο final 4 έχει κατέβει το επίπεδο στο ελληνικό βόλεϊ, σε μερικά χρόνια, όμως θα δείτε πάλι τον Ολυμπιακό σε final 4».

Για την δήλωση που έκανε πως αυτή είναι η τελευταία του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό: «Το είπε γιατί λήγει το συμβόλαιο μου και δεν έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό και θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου αλλά άμα υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό θα έχει προτεραιότητα».

Για την κατάσταση του βόλεϊ: «Η ομοσπονδία και Λίγκα πρέπει να προβάλει περισσότερο το άθλημα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια. Βόλεϊ παίζουν τα παιδία που το αγαπάνε και είναι λίγα αυτά πρέπει να γίνουν περισσότερες ακαδημίες, Η προβολή σε εφημερίδες σάιτ και ραδιόφωνα βοηθούν το άθλημα».

Για τις αλλαγές των κανονισμών: «Έχουν αλλάξει πολύ οι κανονισμού γιατί προσπαθούν να το κάνουν πιο εντυπωσιακό το βόλεϊ. Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είμαστε σαν στρατιωτάκια αυτό μας λένε αυτό κάνουμε».

Για αν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο: «Έπαιξα ποδόσφαιρο της ακαδημίες του Ρότσα, μετά πήγα στις ακαδημίες της ΑΕΚ και εκεί ξεκίνησα βόλεϊ».

Για το βάρος του ονόματος που έχει: «Κουβαλώ το όνομα του πατέρα μου από όταν ξεκίνησα το βόλεϊ. Ο πατέρας μου είναι ένας μεγάλος παίκτης κουβαλάω βαρύ όνομα και αυτό μου δίνει δύναμη να αποδείξω ότι αξίζω. Πολλοί δεν με πίστευαν και ήθελαν να μου κάνουν κακό προσπαθώ αλλά εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

«Σε ευχαριστούμε Θύρα 7»

«Σε ευχαριστούμε Θύρα 7»

Την αποθέωση γνώρισαν στο ημίχρονο του ματς με τον Πανιώνιο, οι ομάδες βόλεϊ του Θρύλου, που τα σάρωσαν όλα.

Ντοπέ η Τζανακάκη!

Ντοπέ η Τζανακάκη!

Η παίκτρια της ΑΕΚ, Γεωργία Τζανακάκη μετά το ματς της 4ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε...

Κλικ από το τρεμπλ!

Κλικ από το τρεμπλ!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών τα σάρωσε όλα καθώς κατέκτησε και το πρωτάθλημα το Σάββατο στο Βραχάτι...

Love me 3 times

Love me 3 times

Οι μπλούζες και το σύνθημα που ξεκίνησε ο σαρωτικός MVP όλων των θεσμών, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.