Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Γιαστρέμπσκι ο Φιλίποφ

Στην Γιαστρέμπσκι ο Φιλίποφ
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 - 14:41

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση αρκετών τίτλων, ο Ντίμα Φιλίποφ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό! Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» ανακοινώθηκε από την Γιαστρέμπσκι και θα αγωνίζεται πλέον στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Πολωνίας, αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο επόμενος παίκτης, που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας είναι ο Δημήτρης Φιλίποφ. Η συμφωνία θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο 23χρονος παίκτης είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο Ντίμα είναι ο γιος του πολύ γνωστού στην Ελλάδα, Γιούρι Φιλίποβα. Όσον αφορά τους τίτλους, ο Ντίμα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2011 και το 2013. Την σεζόν 2010-11 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει ύψος 198 εκατοστά. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον κυπριακό σύλλογο, Ανόρθωση. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα είναι η καλύτερη στήριξη στον Μάικλ Μασνέγκο, στην θέση του πασαδόρου».

Διαβάστε επίσης

Έμεινε και ο Μαρούλης!

Έμεινε και ο Μαρούλης!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με το νεαρό πασαδόρο του Θρύλου...

Τέζα και του χρόνου!

Τέζα και του χρόνου!

Την συνεργασία της με τον Θρύλο ανανέωσε η Αρετή Τέζα, για ακόμα ένα χρόνο θα φοράει την φανέλα των Πειραιωτών.

«Είμαι ένας από εσάς»

«Είμαι ένας από εσάς»

Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό, ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο σάιτ της ΕΟΠΕ...