Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός χορηγός!

Ολυμπιακός χορηγός!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 - 23:15

O Oλυμπιακός είναι ο κόσμος του και αυτό φαίνεται από την στήριξη που προσφέρει στον Ερασιτέχνη με όσα μέσα διαθέτει.

Στην κατηγορία των επιφανών επιχειρηματιών που αγαπούν τον Θρύλο και το αποδεικνύουν ανήκει ο κ. Χρήστος Φλάμπουρας, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του στο Champions League (κάτι που χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας) -και όχι μόνο!

Ο κ. Φλάμπουρας θα καλύψει και τα συμβόλαια του Μίλαν Γιούρισιτς και του Λεονάρντο Καλντέιρα, που αναμένεται να αποτελέσουν βασικά στελέχη τη νέα χρονιά κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τον κυριαρχικό τους ρόλο.

Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του Συνδέσμου, χωρίς να στερεί από τις ομάδες τη δυνατότητα να κάνουν πρωταθλητισμό, έχει αγκαλιαστεί θερμά τόσο από τους απλούς φιλάθλους όσο και από επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο κ. Φλάμπουρας που όλοι έχουν ένα κοινό στόχο. Να είναι ο Ολυμπιακός πρώτος παντού.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ενέκρινε τη συμμετοχή του κ. Χρήστου Φλάμπουρα όπως και του κ. Γεώργιου Κολιτσόπουλου στη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός η οποία υπό την προεδρία του κ. Μιχάλη Κουντούρη είναι η εξής: Χρήστος Φλάμπουρας, Παντελής Ταρνατόρος, Λευτέρης Χρυσοφάκης, Γεώργιος Κολιτσόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!

Η Σοφία Κοσμά δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμία της ήταν να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα για έναν ακόμα χρόνο...

Ανακοινώθηκε η Γιώτα!

Ανακοινώθηκε η Γιώτα!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την 23χρονη κεντρική από τον Ηρακλή Κηφισιάς, με ελεύθερη μεταγραφή...

Κοντά σε Γιώτα-Λαμπρούση

Κοντά σε Γιώτα-Λαμπρούση

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των κεντρικών Κατερίνας Γιώτα και Τζίνας Λαμπρούση από τον Ηρακλή Κηφισιάς.