Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 - 15:23

Η Σοφία Κοσμά δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμία της ήταν να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα για έναν ακόμα χρόνο και το μεσημέρι της Πέμπτης απέδειξε έμπρακτα τα λεγόμενά της συμφωνώντας να παραμείνει στον Ολυμπιακό για τρίτη σεζόν.

Ο πατέρας της 20χρονης ακραίας βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και μέσα σε λίγη ώρα η υπόθεση έκλεισε θετικά για όλες τις πλευρές.

Η παραμονή της Κοσμά, που τις περασμένες δύο σεζόν ήταν από τις παίκτριες που έκαναν τη διαφορά, λύνει τα χέρια του Τέλη Σωτήρχου όσον αφορά στις Ελληνίδες ακραίες και το επόμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώνουν με το θέμα της αντικαταστάτριας της Δήμητρας Γιακουμή.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενισχυθεί με τις δύο διεθνείς κεντρικές Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση, συνεπώς δεν καίγεται στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στον Αγ. Στέφανο

Τραγωδία στον Αγ. Στέφανο

Οι τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, η οποία είχε αναλάβει να μεταφέρει τα κορίτσια από χοροεσπερίδα.

Παρελθόν η Γιακουμή

Παρελθόν η Γιακουμή

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού η Δήμητρα Γιακουμή, που αποτελεί παρελθόν.

Ολυμπιακός χορηγός!

Ολυμπιακός χορηγός!

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Φλάμπουρας είναι ο επιχειρηματίας που ανέλαβε το κόστος της συμμετοχής στο Champions League αλλά και τα συμβόλαια των Γιούρισιτς, Καλντέιρα.