Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στην επιστροφή!

Κοντά στην επιστροφή!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 23:57

Ήταν περίπου στα μέσα της περασμένης σεζόν όταν η Αρετή Μπουζουνιεράκη είχε ανακοινώσει συγκινημένη στις συμπαίκτριές της και το προπονητικό επιτελείο ότι δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των υποχρεώσεών του, λόγω εγκυμοσύνης. Η «Μπουζού» παρέμεινε δίπλα στις «ερυθρόλευκες», έστω και ως θεατής και πανηγύρισε με την ψυχή της την κατάκτηση του νταμπλ.

Η Πειραιώτισσα ακραία, η οποία έχει καλύψει και τη θέση της λίμπερο στην πρώτη της θητεία στον Ολυμπιακό (2011-12), αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Νοεμβρίου, αφού θα έχει φέρει στον κόσμο τον γιo της, για να ενισχύσει τις «ερυθρόλευκες» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Έως τότε έχει γίνει πρόταση στη νεαρή Ειρήνη Κοκκινάκη να καλύψει τη θέση της τέταρτης ακραίας, αν και υπάρχει κώλυμα με τις μαθητικές υποχρεώσεις της 17χρονης, που θα προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Κοκκινάκη ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού το 2011-12, έχοντας προωθηθεί από τις ακαδημίες, πέρσι είχε παραχωρηθεί δανεική στη Δραπετσώνα και είναι η λίμπερο της Εθνικής Κορασίδων που αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο η γιορτή

Το Σάββατο η γιορτή

Το Σάββατο θα γίνει η εορταστική εκδήλωση λήξης της περιόδου της ακαδημίας βόλεϊ του Θρύλου.

Παρελθόν η Γιακουμή

Παρελθόν η Γιακουμή

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού η Δήμητρα Γιακουμή, που αποτελεί παρελθόν.