Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα»

«Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα»
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 04:00

Στην κάμερα του gavros.gr μίλησαν ο Λεονάρντο Καλντέιρα, ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Θάνος Μαρούλης μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή, μιλώντας για τον βαθμό της ετοιμότητας της ομάδας σε αυτό το χρονικό σημείο και για τις φετινές βλέψεις τους.

Ο Καλντέιρα τόνισε: «Προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε η ομάδα να είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια και προσωπικά νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Η ομάδα μπορεί να παίξει τόσο καλά όσο πέρσι και ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά στο Champions League και να προκριθούμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Ο Θάνος Μαρούλης από την πλευρά του σχολίασε: «Είχαμε καλό αγωνιστικό ρυθμό αν και υπήρχαν κάποια νεκρά διαστήματα που πρέπει να διορθώσουμε, πράγμα λογικό για δεύτερο φιλικό. Στον τομέα του σερβίς-μπλοκ, πιέσαμε στα δύσκολα σημεία. Στο “σπίτι” μας, φιλικό ξε-φιλικό, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα»! Για τη συνέχεια, προέβλεψε: «Η ομάδα τώρα έχει αρχίσει να μοντάρεται και μέσα από τα φιλικά θα πάρετε μια γεύση για το τι θα είναι ο Ολυμπιακός φέτος».

Τέλος, ο Κοκκινάκης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Θα χρειαστεί να είμαστε όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα ώστε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή. Χαίρομαι που έπαιξα σε όλο το ματς».

Διαβάστε επίσης