Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πεισμώσαμε...»

«Πεισμώσαμε...»
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 - 14:40

Μετά την ήττα από την Κηφισιά με 3-2 και τον αποκλεισμό από το Final Λιγκ Καπ, όπου ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του, ο Δημήτρης Καζάζης παραδέχτηκε ότι επηρέασε η απουσία του Γιορντάνοφ αλλά δεν το χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία. «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον Μπόμπι και φυσικά η απουσία του μας έχει αποσυντονίσει. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Οταν κάνει 10 λάθη σε ένα σετ που πρέπει να το πάρεις για να περάσεις στην επόμενη φάση, δεν μπορείς να ψάχνεις δικαιολογίες.

Ελπίζω αυτή η ήττα και ο αποκλεισμός να μας πεισμώσουν και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στις άλλες διοργανώσεις που είναι και οι βασικοί μας στόχοι. Δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στο Champions League. Φυσικά όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιστρέψει ο Μπόμπι, γιατί χωρίς αυτόν θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Για την επιστροφή του Βούλγαρου διαγώνιου στην ενεργό δράση ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είπε: «Είναι ένας τραυματισμός που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Την επόμενη εβδομάδα θα τον εξετάσει και πάλι ο γιατρός και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας και να μην χρειαστεί να γίνουν πειραματισμοί που θα μπερδέψουν την ομάδα. Όλες οι ομάδες τώρα που είμαστε λαβωμένοι παίζουν με πιο πολύ πάθος για να νικήσουν την ομάδα που πέρσι κατέκτησε τα πάντα».

Διαβάστε επίσης

Αποκλεισμός-σοκ

Αποκλεισμός-σοκ

Ο Oλυμπιακός έχασε από την Κηφισιά με 3-2 στο τελευταίο του ματς στα προκριματικά του Λιγκ Καπ και έμεινε εκτός Final 4.

Αρχή με τη Λαμία

Αρχή με τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στην Α1 υποδεχόμενος τη Λαμία στο Ρέντη το Σάββατο (18:00, live στο gavros.gr).

O Στεφάνου στο gavros.gr

O Στεφάνου στο gavros.gr

Ο λίμπερο του Θρύλου μίλησε στο gavros.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, εντός έδρας...