Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παλεύουμε και μόνοι μας»

«Θα παλεύουμε και μόνοι μας»
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 - 23:10

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, πέτυχε απέναντι στη Νόλικο Μαασέικ τη δεύτερη νίκη του στους ομίλους του Champions League, πήρε το προβάδισμα για κατάληψη της 2ης θέσης που δίνει ελπίδες για πρόκριση στους «12» της Ευρώπης, όμως και πάλι το Ρέντη ήταν μισοάδειο...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι παράγοντες που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έρχονται οι τίτλοι και τώρα για να επιτευχθεί μία αξιόλογη πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δικαιολογημένα εκφράζουν απορία γιατί να μην είναι κοντά στους τρεμπλούχους ο λαός του Θρύλου.

Ένας από αυτούς είναι και ο επιχειρηματίας Λευτέρης Χρυσοφάκης, πρώτα οπαδός και μετά παράγοντας, που μίλησε στην κάμερα του gavros.gr μετά τη μεγάλη νίκη επί των Βέλγων.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μετά τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα που είχαμε εγώ συνέχιζα και πίστευα ότι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της, όπως και έγινε. Κάνουμε μια καινούργια αρχή. Εχουμε μπει γερά στο κόλπο για να πάει η ομάδα στους "12" καλύτερους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα και έδειξαν τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Αυτή τη στιγμή περίμενα το γήπεδο να είναι τίγκα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Πάντως μπορώ να πω ότι οι λιγοστοί που είχαν έρθει στο παιχνίδι βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ.

Εμείς θα παλεύουμε έστω και μόνοι μας, έστω με αυτούς τους λίγους και πιστεύω ότι θα πάμε όπως και πέρσι και ακόμα καλύτερα. Γιατί, μην ξεχνάμε, κάνουμε προσπάθεια να πάμε στους "12" καλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Είναι μεγάλη δουλειά αυτή».

Διαβάστε επίσης

«Νίκη με ΠΑΟΚ»

«Νίκη με ΠΑΟΚ»

Μόνο νίκη θέλει ο Δημήτρης Καζάζης, όπως είπε σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Θρύλος 4x4!

Θρύλος 4x4!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.