Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κομβικό με Νόλικο...

Κομβικό με Νόλικο...
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 - 10:46

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, με τους «ερυθρόλευκους» όμως τώρα να δίνουν περισσότερο... βάρος στην προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Νόλικο. Αυτό άλλωστε τονίζουν και άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου Πειραιά, αφού όλοι περιμένουν τον αγώνα του Champions League.

Συγκεκριμένα, πηγές της διοίκησης αναφέρουν μεταξύ άλλων πως σίγουρα σε κανέναν Ολυμπιακό δεν αρέσουν οι ήττες, αλλά σε λίγες ημέρες η ομάδα θα παίξει στο Βέλγιο κόντρα στην Νόλικο Μαασέικ έναν... τελικό για την πρόκριση της στη φάση των «12» του Champions League. Το παιχνίδι αυτό είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της ομάδας.

Η διοίκηση του ΤΑΑ παρακολουθεί στενά την πορεία της ομάδας «βλέπει» τις τυχόν αδυναμίες και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Προέχει όμως η Ευρώπη, όπου ο Ολυμπιακός μετά από τρία χρόνια συμμετέχει στο Champions League και η ομάδα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης

Eπιστροφή στις νίκες

Eπιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή στο Ρέντη τον Παμβοχαϊκό (19:00, live στο gavros,gr)...

Κάρφωσε τους τρεις βαθμούς!

Κάρφωσε τους τρεις βαθμούς!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού διατήρησε την αήττητη πορεία στην Α1 με 3-1 σετ απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ρέντη.

ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ!!!

ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ!!!

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης με 3-2 σετ επί του ΠΑΟ...