Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξουμε ελεύθερα»

«Θα παίξουμε ελεύθερα»
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013 - 21:25

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε στο καθοριστικό παιχνίδι της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νόλικο στο Μαασέικ (21:30, ΟΤΕ SPORT 5, live στο gavros.gr).

Ο Ελληνας κόουτς σημείωσε: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νόλικο. Θα κάνουμε ανάλυση βάσει του τελευταίου παιχνιδιού τους, αλλά και του μεταξύ μας. Είδα ότι δεν παίζουν οι ξένοι τους. Χρησιμοποιείται ο Χόχο, ενώ δεν υπάρχει και ο Μάαν, που χειρουργήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες».

Ο Θάνος Μαρούλης, ο οποίος θα είναι ο βασικός πασαδόρος του Ολυμπιακού μετά και από τον τραυματισμό του Κουρνέτα τόνισε από την πλευρά του: «Πρώτη φορά θα μου συμβεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ελπίζω να μην έχω κάποια ατυχία και χρειασθεί να μπει ο Κουρνέτας. Έτσι κι αλλιώς όμως υπάρχει και η λύση του Κοκκινάκη. Το καλό σε αυτό το ματς είναι ότι θα παίξουμε ελεύθερα, αφού δεν είναι στόχος μας η κατάκτηση του Champions League. Ναι μεν θέλουμε τη νίκη-πρόκριση, αλλά είναι διαφορετικά από το πρωτάθλημα όπου πρέπει να κερδίζουμε οπωσδήποτε σε όλα τα ματς. Θα "ξεμπουκώσουμε", όπως είπε και ο κόουτς. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα μάθουμε τον αντίπαλο μας μέσα στο παιχνίδι. Η αλλαγή προπονητή και παικτών κάνει άγνωστη τη Νόλικο».

Ο «εθελοντής» πασαδόρος Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Είμαι έτοιμος αν χρειασθεί, αν και την τελευταία φορά που έπαιξα πασαδόρος ήταν επι Γκουλινέλι. Μακάρι να μη χρειασθεί». Ο Βασίλης Κουρνέτας από την πλευρά του σημείωσε: «Θα δοκιμάσω το πόδι μου, αλλά είναι δύσκολο. Δύσκολη είναι και η έδρα της Νόλικο, μια παραδοσιακή έδρα με φιλάθλους που ξέρουν βόλει και γνωρίζουν πότε και πως θα φωνάξουν. Έπειτα είναι και η μουσική που δίνει άλλο ρυθμό στη γηπεδούχο και αποσυντονίζει τον αντίπαλο. Δεν είναι βέβαια η Νόλικο η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος».

Ο δεύτερος τραυματίας, ο Μίλαν Γιούρισιτς, έχει περισσότερες ελπίδες να αγωνισθεί και όπως είπε «θα δοκιμάσω το πόδι μου και θα δούμε την τελευταία στιγμή πόσο εφικτό είναι να αγωνισθώ».

Διαβάστε επίσης

Νίκη και... πρόκριση

Νίκη και... πρόκριση

Όλα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νόλικο στο Μαασέικ. Live στο gavros.gr στις 21:30/OS5.

Στους «12» μέσω Βελγίου

Στους «12» μέσω Βελγίου

Τον αγώνα της χρονιάς στο Champions League δίνει το βράδυ της Τρίτης (21:30, ΟΤΕ SPORT 5, live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός στο Μαασέικ απέναντι στη Νόλικο.

Πλήρης στον «τελικό»

Πλήρης στον «τελικό»

Με Γιούρισιτς και Κουρνέτα στην αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για Βέλγιο ο Ολυμπιακός.