Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιράστηκαν σετ και... παίκτες

Μοιράστηκαν σετ και... παίκτες
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014 - 22:10

Ισόπαλο 2-2 σετ (21-25, 15-25, 25-15, 26-24) έληξε το φιλικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρατεύουν και τον 19χρονο Πέτρο Κάλα για να συμπληρώσουν επτάδα

Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, που ξεκούρασε το δεξί του γόνατο, ενώ δεδομένα απόντες ήταν ο Κουρνέτας (βρέθηκε στο Ρέντη αλλά δεν αγωνίστηκε), ο Γιορντάνοφ που θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες από τη Βουλγαρία, ο Κοκκινάκης και οι διεθνείς Σμαραγδής και Στεφάνου.

Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν με τον Ακη Ασπιώτη και στο τέταρτο με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς, καθώς στα πρώτα δύο τη θέση του διαγώνιου κάλυψε ο Κάλας, που στη συνέχεια γύρισε στη φυσική του θέση, του ακραίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Μαρούλης, Κάλας, Καλντέιρα, Σωτηρίου, Γιούρισιτς, Γιούρισιτς, Τζ. Παπαδόπουλος, Βολουδάκης (λ.) / Ασπιώτης, Ντόκιτς.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Στ. Καζάζης): Κράουσε, Ντόκιτς, Π. Παπαδόπουλος, Μάρκου, Κανέλλος, Χρ. Παπαδόπουλος, Ζήσης (λ.) / Ασπιώτης, Δρογκάρης, Καρράς.

Διαβάστε επίσης

Τραυματίστηκε και ο «Σμα»

Τραυματίστηκε και ο «Σμα»

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν ανάσα, καθώς λίγες μέρες μετά τους Γιορντάνοφ, Κοκκινάκη, Κουρνέτα και ο Νίκος Σμαραγδής τραυματίστηκε!