Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά, «ερυθρόλευκα»

Χρόνια πολλά, «ερυθρόλευκα»
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014 - 02:15

Τις ευχές τους στον κόσμο του Θρύλου έστειλαν μέσω της κάμερας του gavros.gr ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Δημήτρης Καζάζης, ο Βραζιλιάνος ακραίος Λεονάρντο Καλντέιρα και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και κυρίως στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μας βρει δυνατούς και να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως και όλα τα τμήματα. Η ομάδα πρέπει να είναι πάντα πρώτη και να πρωταγωνιστεί. Η περσινή χρονιά ήταν ιδανική, φέτος έχουμε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε ώστε να κάνουμε μία νέα αρχή».

Τα… ελληνικά του είχε την ευκαιρία να επιδείξει ο Λεονάρντο Καλντέιρα, ευχόμενος ««Καλή χρονιά σε όλους» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάντα τις καλύτερες ευχές μου. Τα ξαναλέμε την επόμενη χρονιά, με καλή ενέργεια». Για την ομάδα, ο Βραζιλιάνος ακραίος αρκέστηκε να ζητήσει μόνο ένα πράγμα: «Χρειαζόμαστε τύχη τώρα. Μόνο τύχη».

Τις καλύτερες ευχές του έστειλε και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, μαζί με τον Μίλαν Γιούρισιτς: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στις ΗΠΑ. Τα καλύτερα σε αυτούς και την οικογένεια του Ολυμπιακού, στην ομάδα, σε όλους όσοι ασχολούνται σε αυτή και στις οικογένειές τους και. Καλή χρονιά σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Η ουρά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ...

Η ουρά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ...

Εκεί έχει καταντήσει ο ΠΑΟ, να είναι η ουρά των υπόλοιπων ομάδων και το χειρότερο, είναι και αγράμματοι...

Τραυματίστηκε και ο «Σμα»

Τραυματίστηκε και ο «Σμα»

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν ανάσα, καθώς λίγες μέρες μετά τους Γιορντάνοφ, Κοκκινάκη, Κουρνέτα και ο Νίκος Σμαραγδής τραυματίστηκε!