Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός στη Θύρα 7 Λαμίας!

Χαμός στη Θύρα 7 Λαμίας!
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 - 01:55

Πάνω από 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το Σάββατο στο κλειστό της Λαμίας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Θρύλου με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Ο λαός του Θρύλου ήταν και πάλι όπως έπρεπε. Φωνή, παλμός, συνθήματα και μία κερκίδα… άνω κάτω, ώθησε την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη στη νίκη με 3-0 σετ.

Ό,τι και να πει κανείς για τη Θύρα 7, θα είναι λίγο. Αφού το Σάββατο βρέθηκε παντού κοντά. Τα αδέρφια μας από την Κρήτη έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κολυμβητήριο των Χανίων στο παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ των γυναικών με το Ρέθυμνο. Μόνο ο λαός του Θρύλου βρίσκεται παντού κοντά!

«Πάρτι» στη Θύρα 7 Λαμίας!

Μετά το τέλος του αγώνα στην οι ΓΑΥΡΟΙ επισκέφθηκαν τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Λαμία, όπου και έγινε μια ειδική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου.

Το «παρών» εκεί έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και όλα τα μέλη της ομάδας βόλεϊ του Θρύλου που αποθεώθηκαν από τον κόσμο που ήταν εκεί.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» τους ευχήθηκαν το νέο έτος να είναι ανάλογο με το περυσινό. Δηλαδή να κατακτήσουν το νταμπλ. Όπως αρμόζει δηλαδή σε αυτή την ομάδα, η οποία αποτελεί τον βασιλιά των τάραφλεξ εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Πιο ψηλά ο Θρύλος

Πιο ψηλά ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο με τον Φοίνικα Σύρου στο Ρέντη (20:00, Novasports 1,) για τη 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.