Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόκριση στα Βριλήσσια»

«Πρόκριση στα Βριλήσσια»
Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014 - 03:00

Οι πρωταγωνίστριες του Ολυμπιακού μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr μετά την νίκη με 3-0 (25-16, 25-22, 36-34) επί των Βριλησσίων στο Ρέντη, στον πρώτο ημιτελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Η Αρέτα Κονόμη, που με τις άμυνες της έδωσε την ώθηση στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το αμφίρροπο τρίτο σετ, τόνισε: «Πήραμε εύκολα τα δύο πρώτα σετ αλλά μετά μας βγήκε η κούραση. Αυτό δεν είναι δικαιλογία γιατί τώρα θέλουμε να κλείσουμε μια θέση στον τελικό και χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα. Αυτά τα ματς θέλουν υπομονή, πάθος και συγκέντρωση και τα είχαμε και τα τρία. Στο μυαλό μας έχουμε το επόμενο ματς με τα Βριλήσσια (σ.σ. το προσεχές Σάββατο), όπου θέλουμε την πρόκριση και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».

Η Ραντι Τένεβα, αν και ήταν κουρασμένη, όπως δήλωσε, βοήθησε πολύ την ομάδα της τόσο στην επίθεση όσο και στην υποδοχή, ενώ στάθηκε στο τρίτο σετ: «Είναι ωραια τέτοια σετ. Είχε μαχητικότητα και πάθος και ευτυχώς που το πήραμε εμείς. Αφήσαμε πίσω μας το Κύπελλο και τώρα έχουμε άλλο στόχο μπροστά μας. Κοιτάμε αρχικά τα Βριλήσσια και στην συνέχεια τον τελικό».

Τέλος, η Σοφία Κοσμά, που βοήθησε στο άκρως ανταγωνιστικό τρίτο σετ, σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο σετ το τρίτο και το πιο σημαντικό ήταν που το πήραμε εμείς. Δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε στην νίκη που μας δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Τα Βριλήσσια ήταν πιο ξεκούραστα καθώς δεν είχαν αγώνες το Σαββατοκύριακο αλλά στα δύο πρώτα σετ δεν τις αφήσαμε να κάνουν παιχνίδι και θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη».

Διαβάστε επίσης

Οι ημερομηνίες των τελικών

Οι ημερομηνίες των τελικών

Την Παρασκευή 11 Απριλίου ξεκινά η σειρά των τελικών του Θρύλου με την ΑΕΚ και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 2 Μαΐου.

«Θα δώσουμε την ψυχή μας»

«Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Με φόρα για τον τελικό!

Με φόρα για τον τελικό!

Οι Κυπελλούχες επικράτησαν 3-0 των Βριλησσίων στον πρώτο ημιτελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών και απέχουν μία νίκη από το μεγάλο φινάλε.