Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν έρθουν άλλοι τόσοι...»

«Αν έρθουν άλλοι τόσοι...»
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - 02:48

Ο Θάνος Μαρούλης έκανε λόγο για «μισό βήμα πρόκρισης» στο πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Φοίνικα στο Ρέντη με δηλώσεις του στην κάμερα του gavros.gr.

«Πήραμε μια νίκη που δεν θα έχει καμία αξία να δεν νικήσουμε αύριο» εξήγησε ο πασαδόρος του Θρύλου, ο οποίος μίλησε και για τον κόσμο: «Περιμένω ακόμα περισσότερο κόσμο. Οι λίγοι που έρχονται δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αν έρθουν άλλοι τόσοι, θα δείτε και εμάς πώς θα παίζουμε».

Μαζί του συμφώνησε και ο Γιώργος Στεφάνου, που τόνισε πως: «Πήραμε την νίκη κόντρα στην Σύρο που δεν βρέθηκε στην καλύτερη της μέρα αλλά αύριο περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε ανταπεξέλθει μέχρι τώρα στα προβλήματα και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Περιμένω ακόμα περισσότερο κόσμο στα επόμενα ματς».


Διαβάστε επίσης

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα και ο Δημήτρης Καζάζης μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr μετά τη νίκη επί του Φοίνικα στον πρώτο ημιτελικό.

Εύκολα το πρώτο βήμα!

Εύκολα το πρώτο βήμα!

O Θρύλος νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίνικα στο Ρέντη και πέτυχε το 1-0. Την Παρασκευή θέλει να κάνει το 2-0.

«Να πανηγυρίσουμε το δεύτερο»

«Να πανηγυρίσουμε το δεύτερο»

Ο Γιάννης Νικολάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Θρύλος είναι έτοιμος να κατακτήσει το νταμπλ για δεύτερη φορά στην ιστορία του.