Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - 03:15

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα ήταν στην κυριολεξία ασταμάτητος κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό της Volleyleague. Ο Βραζιλιάνος ακραίος σχολίασε στην κάμερα του gavros.gr για το παιχνίδι:

«Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη. Κανείς δεν περίμενε το 3-0 αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για όλα. Κρατήσαμε σταθερά υψηλό επίπεδο και κάναμε το πρώτο βήμα. Αύριο έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και μετά θα πάμε στην Σύρο, όπου ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση».

Για την απόδοσή του, τόνισε: «Όποτε έχω την ευκαιρία κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ειδικά τώρα που με έχει ανάγκη η ομάδα». Όσο για το σύστημα διεξαγωγής, είπε: «Δεν είναι σωστό αυτό το σύστημα. Παίζουμε τέσσερα ματς σε έξι μέρες, είναι απάνθρωπο αλλά αυτοί είναι οι κανόνες και πρέπει να τους σεβαστούμε».

Ο Δημήτρης Καζάζης, από την πλευρά του, εξήγησε πως ο Βασίλης Κουρνέτας δεν χρησιμοποιήθηκε για να μην ρισκάρει να πάθει υποτροπή, ενώ για την ομάδα τόνισε: ««Κρατήσαμε την τακτική μας σε πολύ καλά επίπεδα και φτάσαμε στην νίκη. Κάναμε όμως μόνο το 1-0 και η συνέχεια θα είναι δύσκολη αφού περιμένω τον Φοίνικα να αντιδράσει».

Διαβάστε επίσης

Εύκολα το πρώτο βήμα!

Εύκολα το πρώτο βήμα!

O Θρύλος νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίνικα στο Ρέντη και πέτυχε το 1-0. Την Παρασκευή θέλει να κάνει το 2-0.

«Μέταλλο νικητή»

«Μέταλλο νικητή»

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στη σειρά των τελικών με τη νίκη επί της ΑΕΚ, συμφώνησαν Νικολάκης και Κωνσταντίνου.

«Αν έρθουν άλλοι τόσοι...»

«Αν έρθουν άλλοι τόσοι...»

Με περισσότερους φιλάθλους στο Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν βήμα πρόκρισης κόντρα στον Φοίνικα την Παρασκευή.