Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για το μπρέικ στη Φιλαδέλφεια»

«Για το μπρέικ στη Φιλαδέλφεια»
Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 - 21:45

O Oλυμπιακός έκανε το χρέος του στον δεύτερο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον έχει μπροστά του μέρες ξεκούρασης πριν η σειρά μεταφερθεί ξανά στη Ν. Φιλαδέλφεια την Τετάρτη 23 Απριλίου.

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νίκης στο Ρέντη με 3-0 στην κάμερα του gavros.gr.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης στάθηκε στη θέληση των παικτριών του: «Ξέραμε ότι ήταν ένας πολύ μεγάλος τελικός και θέλαμε τη νίκη για να φέρουμε τη σειρά στο 1-1. Δεν έχει γίνει κάτι, απλά ισοφαρίσαμε και τώρα ξεκινάνε όλα από την αρχή. Η ομάδα έχει στοιχεία μετάλλου. Οι αθλήτριες το ήθελαν πάρα πολύ και τα πήραμε». Σε ερώτηση για την αλλαγή πασαδόρου-διαγώνιας, απάντησε: «Εγώ υπολογίζω όλες τις παίκτριες. Σίγουρα αυτή η αλλαγή προκάλεσε αναστάτωση στην ΑΕΚ».

Η Ράντι Τένεβα από τη μεριά της τόνισε: «Νικήσαμε γιατί παίξαμε σαν ομάδα. Η μία βοηθούσε την άλλη και αυτό ήταν πολύ θετικό. Δεν ξεκινήσαμε καλά γιατί ήμασταν επηρεασμένες από την ήττα στο πρώτο ματς, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε την νίκη και μάλιστα με βοήθειες από τον πάγκο. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος σαν ομάδα. Τώρα θα πρέπει να πάμε στην Φιλαδέλφεια και να κάνουμε το μπρέικ. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε και ελπίζω να τον έχουμε και στο επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, η Σοφία Κοσμά στάθηκε στην ανατροπή του πρώτου σετ: «Ηταν πολύ σημαντική η ανατροπή στο πρώτο σετ. Δεν ήταν μόνο τα δικά μου σερβίς, αλλά και η αλλαγή της Μανωλίνας και της Αρετής που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. Πιστεύω ότι αν παίξουμε έτσι και στην Φιλαδέλφεια μπορούμε να σπάσουμε την έδρα της ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ηταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης και ελπίζω να είναι και στο επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Όλα για όλα στο Ρέντη...

Όλα για όλα στο Ρέντη...

Ο Θρύλος προηγήθηκε 2-0 στη Σύρο, αλλά ηττήθηκε με 3-2 από τον Φοίνικα και χρειάζεται και 5ο αγώνα για να περάσει στον τελικό...

«Εδώ μιλάει η θέληση»

«Εδώ μιλάει η θέληση»

Ο Γιάννης Νικολάκης αναφέρθηκε στον αυριανό, τρίτο τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

«Μέταλλο νικητή»

«Μέταλλο νικητή»

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στη σειρά των τελικών με τη νίκη επί της ΑΕΚ, συμφώνησαν Νικολάκης και Κωνσταντίνου.

Εύκολα το πρώτο βήμα!

Εύκολα το πρώτο βήμα!

O Θρύλος νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίνικα στο Ρέντη και πέτυχε το 1-0. Την Παρασκευή θέλει να κάνει το 2-0.