Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στις Ακαδημίες ο Τσακιρόπουλος

Στις Ακαδημίες ο Τσακιρόπουλος
Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014 - 19:45

Μια μεγάλη επιστροφή σηματοδοτήθηκε πριν από λίγο, καθώς ο Αντώνης Τσακιρόπουλος επέστρεψε στην ομάδα με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά.

Αγωνιζόμενος από το 1995 έως το 2007, έδωσε τα πάντα για την ομάδα, την οποία θα υπηρετεί από εδώ και πέρα, καθώς αναλαμβάνει προπονητής στις Ακαδημίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και σημείωσε πως θα κάνει το παν για να βοηθήσει τον Θρύλο. «Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη για το πόστο που αναλαμβάνω. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά γιατί θα είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κέρδισα τα πάντα στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι θ' ασχοληθώ με μικρά παιδιά και θα τα βοηθήσω τα μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ είναι τεράστια ευθύνη. Θα πρέπει να δώσουμε στα νέα παιδιά τα εφόδια για τη ζωή και την καριέρα τους. Το σημαντικότερο για μένα είναι τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θα τους βοηθήσει εκτός από το κομμάτι της υγείας ν' αποκτήσουν και φίλαθλο πνεύμα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Ο,τι να 'ναι γράφουν οι Βούλγαροι για την κατάσταση του 31χρονου διαγώνιου, ο οποίος θα είναι κανονικά στην προετοιμασία του Θρύλου.

Στην Ελλάδα η Μπραμπόροβα

Στην Ελλάδα η Μπραμπόροβα

Στην Ελλάδα έρχεται το Σάββατο για διακοπές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, η Ιβάνα Μπραμπόροβα.