Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!
Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 - 13:26

Νέα δημοσιεύματα στη Βουλγαρία θέλουν τον βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού, Μπόμπι Γιορντάνοφ, να έχει σοβαρό θέμα με τον ώμο του, να ξεκινάει νέα θεραπεία και να χρειάζεται και επέμβαση, κάτι που θα σήμαινε και την αντικατάσταση του από άλλον παίκτη στον Ολυμπιακό. Οι Βούλγαροι, μέσω της ιστοσελίδας www.24chasa.bg, αλλά όχι μόνο αυτής, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά καθώς τίποτε δεν ισχύει.

Όπως λένε από τον Ολυμπιακό, ο παίκτης αναμένεται κανονικά την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και στις 18/8 θα ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτίμηση στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι πως οι Βούλγαροι έχουν τον σκοπό τους και δημιουργούν για δικούς τους λόγους και κατόπιν... εντολών τέτοια «θέματα».

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που οι Βούλγαροι παραπληροφορούν με την υπόθεση του Γιορντάνοφ, αφού πριν λίγο καιρό πάλι ανέφεραν πως θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση -κάτι που δεν ισχύει φυσικά.

Το θέμα αναπαράχθηκε σε ελληνική ιστοσελίδα που ειδικεύεται στο βόλει, όπου γράφεται ότι ο Ολυμπιακός με αυτά τα δεδομένα ενδεχομένως να μην προτείνει νέο συμβόλαιο στον Μπόμπι!

Και όλα αυτά ενώ ο παίκτης έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ήδη από τον προηγούμενο μήνα και αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό «δώρο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη!

Διαβάστε επίσης

Χωρίς πολλά λόγια

Χωρίς πολλά λόγια

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν σεμνοί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στην Ελλάδα η Μπραμπόροβα

Στην Ελλάδα η Μπραμπόροβα

Στην Ελλάδα έρχεται το Σάββατο για διακοπές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, η Ιβάνα Μπραμπόροβα.