Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καταδικασμένος να πετύχεις»

«Καταδικασμένος να πετύχεις»
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 - 00:15

Με το τέλος της πρώτης προπόνησης της σεζόν για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ακολούθησαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Την αρχή έκανε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καζάζης δηλώνοντας:

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλους και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να δουλεύουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι πλήρης. Είναι ενισχυμένη σ' όλες τις θέσεις αφού η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε δίπλα μας σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος τον κόσμο μας. Τον θέλουμε ακόμη περισσότερο φέτος».

Πρώτος από τους παίκτες μίλησε ο Κώστας Προύσαλης: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Δεν ήρθαμε για να μιλάμε όμως αλλά για να παίζουμε και να κερδίζουμε. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο στόχος είναι η κορυφή. Είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε αθλητή να παίζει στο Champions League. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Τακουρίδης δηλώνοντας χαρούμενος που είναι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, ενώ όταν παίζεις για τον Ολυμπιακό πάντα θέλεις να κερδίζεις τίτλους.

Ακολούθησε ο Αντρέι Ντιατσκοφ λέγοντας: «Ήρθα σ' ένα σπουδαίο κλαμπ σε μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό. Βλέπω πως σ' αυτή την ομάδα όλοι οι αθλητές έχουν πολύ υψηλούς στόχους και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Πελεκούδα: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και όλοι περιμένουν πολλά από την ομάδα. Είμαστε σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε».

Τέλος ο Ενέα Τζελάτι δήλωσε: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ. Είμαι σ' ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ και αυτό το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη ημέρα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς πολλά λόγια

Χωρίς πολλά λόγια

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν σεμνοί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού και τα νέα αποκτήματα μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τους υψηλούς στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Ο,τι να 'ναι γράφουν οι Βούλγαροι για την κατάσταση του 31χρονου διαγώνιου, ο οποίος θα είναι κανονικά στην προετοιμασία του Θρύλου.