Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 - 23:10

H πρώτη συγκέντρωση της νταμπλούχου ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης, αλλά και οι νεοαποκτηθείσες Αλίκη Κωνσταντινίδου, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και Ιβάνα Μπραμπόροβα μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τους στόχους της νέας σεζόν και τις προσωπικές επιδιώξεις τους.

Ο κόουτς, μιλώντας για τους στόχους, είπε: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να βλέπεις και να στοχεύεις ψηλά. Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή να συνεχίζω στην πολύ μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού η οποία είναι στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος. Στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να ζητάς κάτι άλλο.

Ολοι μας έχουν σαν φαβορί και όντως έτσι είναι. Θα πρέπει όμως να δουλεύουμε και να είμαστε σοβαροί σ' όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Θέλω ν' ευχαριστήσω την διοίκηση γιατί η ομάδα είναι πλήρης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Εύχομαι να πάρουμε και φέτος το νταμπλ και να δούμε πιο αισιόδοξα την πορεία μας στην Ευρώπη.

Υγεία, υπομονή, επιμονή και στο τέλος να πάρουμε όλους τους τίτλους. Θέλουμε και τον κόσμο πάλι δίπλα μας. Μας έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη που του δίνουν τρόπαια και χαρές».

Διαβάστε επίσης

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

Ο Γιάννης Νικολάκης μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά και τους στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στις διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.

Χωρίς πολλά λόγια

Χωρίς πολλά λόγια

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν σεμνοί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ στο «Μελίνα Μερκούρη».