Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014 - 02:40

Με τις ευλογίες του, γνωστού για τα Ολυμπιακά του αισθήματα, πατέρα Νικόλα, οι ομάδες βόλεϊ του Θρύλου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό τους.

Για πρώτη φορά, εκτός από τις ομάδες των Ανδρών και των Γυναικών, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη παραβρέθηκαν και τα παιδιά της ακαδημίας βόλεϊ!

Παρών ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ενώ πολυμελής ήταν η εκπροσώπηση της διοίκησης, αφού παρέστησαν ακόμη ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος, ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο ταμίας του ΔΣ, Δήμος Λαζαρίδης.

Ο πατήρ Νικόλαος μιλώντας προς τους παίκτες και τις παίκτριες ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και μακριά από τους τραυματισμούς. Ακόμη στον λόγο του επεσήμανε ότι είναι τιμή για όλους να φορούν τον Έφηβο στο στήθος και πως πολλές ομάδες του εξωτερικού είναι δυνατές σε ένα μόνο άθλημα (ανέφερε χαρακτηριστικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν), αλλά ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ εντός και εκτός συνόρων!

Δείτε βίντεο από τον αγιασμό, αλλά και δηλώσεις από τον Μενέλαο Κοκκινάκη και τον Παναγιώτη Πελεκούδα:



Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Κλαρκ!

Στον Θρύλο ο Κλαρκ!

Ο μεγάλος Αμερικανός διαγώνιος έρχεται στον Ολυμπιακό – Τη μεταγραφή καλύπτει ο κ. Μαρινάκης.

«Επιστροφή στα Final 4»

«Επιστροφή στα Final 4»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός και πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος μίλησε για την ενίσχυση των ομάδων με στόχους και εκτός συνόρων.