Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 - 00:20

Στο πλαίσιο του αγιασμού των τμημάτων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά και των ακαδημιών, δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή των νταμπλούχων, Γιάννη Νικολάκη, να κάνει τη δική του τοποθέτηση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στάθηκε στο γεγονός πως στόχος του Ολυμπιακού και της διοίκησης είναι το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ, αλλά και μία πορεία στην Ευρώπη τουλάχιστον ανάλογη με την περσινή.

Όπως ανέφερε: «Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα μέρες. Στον ελληνικό χώρο θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το έχω πει από πέρυσι.

Είναι δύσκολο να φτάσεις ψηλά, αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να συντηρηθείς εκεί. Όλοι λένε ότι είμαστε το φαβορί. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στους αγωνιστικούς χώρους. Με χαμηλούς τόνους, σεμνότητα και δουλειά ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε το τρίτο νταμπλ για τον Ολυμπιακό».

Για την απουσία ισχυρών ομάδων στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Κοιτάξτε, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Πέρυσι έγινε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Υπήρχαν 4-5 ομάδες πάρα πολύ δυνατές. Έγιναν πολύ καλά παιχνίδια και ακόμα καλύτερα στα πλέι οφ. Οι ομάδες δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τα ρόστερ τους. Θα πρέπει να κρίνουμε μετά από κάποιο διάστημα το πώς θα στηθούν οι ομάδες.

Θα ήταν ακόμα καλύτερα να κρίνουμε τον Δεκέμβριο. Υπάρχουν ομάδες που έχουν αποδυναμωθεί, όπως είναι η ΑΕΚ. Περιμένουμε ακόμα τη μεταγραφική ενίσχυση των υπόλοιπων ομάδων. Εύχομαι να γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα. Να γίνει αυτό που έγινε πέρυσι. Ευελπιστούμε να δούμε καλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Διαθέτουμε πολύ καλές Ελληνίδες, αλλά και ξένες παίκτριες. Υπομονή και πολλή δουλειά».

Για την πρόκληση της Ευρώπης, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μας χαμογέλασε η κλήρωση. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, τη Γκεντ, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα. Αν τη περάσουμε θ’ αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια τη Γαλατάσαραϊ.

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει τουρκικό πρωτάθλημα. Διαθέτουν πολύ υψηλά μπάτζετ και διαθέτουν εξαιρετικά ρόστερ. Δεν θέλω να σκέφτομαι το Challenge Cup. Εμάς, σαν Ολυμπιακό, μας ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τουλάχιστον την περυσινή πορεία".

Διαβάστε επίσης

«Επιστροφή στα Final 4»

«Επιστροφή στα Final 4»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός και πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος μίλησε για την ενίσχυση των ομάδων με στόχους και εκτός συνόρων.

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού και τα νέα αποκτήματα μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τους υψηλούς στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Χωρίς πολλά λόγια

Χωρίς πολλά λόγια

Οι νέοι του Ολυμπιακού ήταν σεμνοί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ στο «Μελίνα Μερκούρη».