Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβα Ευρώπης

Πρόβα Ευρώπης
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - 21:35

Έτοιμος για την δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague είναι ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (01/11) τον Άρη στην Θεσσαλονίκη στις 19:00. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το 2/2 ζευγαρώνοντας τις νίκες τους στις εγχώριες διοργανώσεις, πριν το πρώτο τους Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Στην αποστολή στην Θεσσαλονίκη δεν θα συμμετάσχει ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης λόγο ενοχλήσεων στον καρπό.

Ο Θρύλος μετά τον Άρη ρίχνεται στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη (5/11) κόντρα στην Αυστριακή Posojilnica AICH/DOB εκτός έδρας.

Ο «ερυθρόλευκος» διαγώνιος Αινείας Τζελάτι που έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Άρη δήλωσε για την αναμέτρηση: «Ο αγώνας με τον Άρη δεν θα είναι εύκολος και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο. Πάμε μόνο για τη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς. Ο Άρης στο Λιγκ Καπ έδειξε ότι εάν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να παίξει ελεύθερα και να σου κάνει τη ζημιά. Οι παίκτες του είναι έμπειροι αθλητές που παίζουν χρόνια μαζί. Θέλουν πολύ προσοχή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό με αγώνες Τετάρτη Σάββατο. Θα τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους διότι η ομάδα του Ολυμπιακού έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό, για να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Μου θυμίζει τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή όταν είχαμε τους αμερικανούς και διεκδικούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και τα πάντα ήταν τέλεια οργανωμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και από την προπόνηση που γίνεται και από την προετοιμασία και από την οργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα στο ΣΕΦ

Πρεμιέρα στο ΣΕΦ

Τη Δευτέρα 03/11 αρχίζουν στο ΣΕΦ οι προπονήσεις των νέων τμημάτων Τζούνιορ Αγοριών και Κοριτσιών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.