Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κλειδί το σερβίς»

«Κλειδί το σερβίς»
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014 - 00:45

Ο Ολυμπιακός, παρών για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αυστριακή Ποζογίλνιτσα Aich/Dob την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου (21:25 ώρα Ελλάδας) με στόχο τη νίκη.

Ο προπονητής του Θρύλου, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε αντίπαλοι με κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι Αυστριακοί είναι σχετικά νέα ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα».

Η εκτίμηση του Ελληνα τεχνικού για το ματς; «Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται στις δυνατότητες μας, αρκεί και εμείς να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει στις προπονήσεις και να παρουσιαστούμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στον αγώνα.
Το κλειδί του αγώνα για εμάς θα είναι το σερβίς, με το οποίο θέλουμε να τους πιέσουμε αρκετά, και στην συνέχεια η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε εύκολους πόντους».

Διαβάστε επίσης

Υπέρ της Ghavami

Υπέρ της Ghavami

Την ανθρώπινη πλευρά της φανέρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.